Livsstil

McCartney jammer med toårig fan

Der er håb for små drenge med stjernedrømme, når Paul McCartney kommer til Danmark om et par måneder. Den tidligere Beatle jammede forleden med en toårig argentinsk knægt under sin koncert i Uruguay.

Purken fik lov til at spille sammen med McCartney - med en kopi af rockveteranens basguitar af mærket Hofner og iført en miniatureudgave af hans blå silkekostume fra det berømte cover til "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band".

Drengen, som hedder Ichiro, blev inviteret op på scenen i hovedstaden Montevideo, da McCartney skulle i gang med klassikeren "Get Back" og fik øje på sin meget unge fan.

Ingen er større end McCartney

Den stolte far Pablo fortæller, at han var kommet hele vejen fra Argentina med sin familie, "fordi ingen er større end Paul McCartney".

Sangeren indledte den sydamerikanske afdeling af sin "On The Run"-turné i Uruguay søndag og spiller i aften i Paraguay. Derefter går turen til Colombia, Brasilien og Mexico, inden hitsnedkeren vender hjem til England, hvor han er hovednavn ved dronning Elizabeths jubilæumskoncert den 4. juni.

Kommer til Horsens i juni

Godt tre uger senere, hvor McCartney netop er fyldt 70 år, indtager han CASA Arena i Horsens. Billetsalget til koncerten den 30. juni åbner næste lørdag den 28. april.

Sidst sangeren besøgte Danmark, i sommeren 2004, spillede han også i Horsens.

Se det herlige klip på YouTube øverst i boksen til højre