Livsstil

Så lækre er kronprinsparrets børn

Der er ingen forvaskede bluser eller indtørrede havregrødspletter, når kronprinsparrets fire børn stiller op til fotografering. Tøjet matcher, og farverne er afstemt efter hinanden.

Og sådan skal det selvfølgelig være, siger modeekspert og blogger Pernille Teisbæk til tv2.dk.

"Jeg vil gætte på, at det er Mary, der klæder ungerne på. Marys stil passer nemlig med ungernes stil, og der er ingen tvivl om, at hun er meget bevidst om, hvad både hun og børnene har på," siger hun.

"Ikke særligt moderne"

De royale børns tøj er klassisk, og Pernille Teisbæk gætter på, at det meste hører til i den dyre ende og f.eks. kan findes i den eksklusive franske børnetøjsbutik Bonpoint.

"Børnenes tøj er ikke særligt moderne. Tværtimod er det helt blottet for moderne detaljer som pangfarver og print, som man normalt ser på børnetøj i dag," fortæller modeeksperten til tv2.dk.

"Marys stil er feminin, romantisk og klassisk, og det er samme tendens, der går igen i børnenes tøj. Farverne er douche og matchende," fortsætter hun.

"Frederik går i en voksenudgave af det tøj, som hans sønner går i. Det kan være f.eks. et par fløjlsbukser og en løs skjorte. På samme måde går Mary i en voksenudgave af det tøj, som døtrene går i. På den måde kommer familien til at matche hinanden hele vejen i gennem," fortæller Pernille Teisbæk.

Du kan se billeder af prins Christian og prinsesse Isabellas royale tøjstil i galleriet, som du finder i boksen til højre.