Livsstil

Beyoncé kåret som verdens smukkeste

Det amerikanske ugeblad People har kåret Beyoncé som verdens smukkeste kvinde.Hun løber med titlen for 2012 i konkurrence med skuespillerinder som Julia Roberts, Nicole Kidman og Jessica Paré fra "Mad Men".

Beyoncé fortæller i et interview med bladet, at hun aldrig har følt sig smukkere end netop nu, fordi hun er blevet mor.

Den 30-årige R&B-stjerne og hendes mand Jay-Z fik i januar deres første barn, datteren Blue Ivy, og den lille pige gør en masse for sin mor:

"Jeg føler mig smukkere end nogensinde, fordi jeg har født. Jeg har heller aldrig følt mig så knyttet til et andet menneske eller følt mig så bevidst om en opgave", siger Beyoncé og tilføjer, at ordet kærlighed har fået en ny betydning.

"Det er noget helt andet nu", slutter verdens smukkeste kvinde.

Beyoncé overtager værdigheden efter Jennifer Lopez og pryder i den anledning også ugebladets forside. Peoples titel som verdens smukkeste er tidligere gået til Hollywood-stjerner som Michelle Pfeiffer, Halle Berry, Nicole Kidman, Jennifer Aniston og Angelina Jolie.