Livsstil

Dit sommerhår skal være skødesløst

Modeugerne over hele verden viser ikke kun masser af nyt tøj og design - de internationale catwalks udstikker også trenden for nye frisurer.

Og når det gælder sommerens hår, er der fokus på simple opsætninger og skødesløst hår, som er super nemt at lave selv.

Vi har fundet 6 af de lækreste look fra bl.a. Stella McCartney og Givenchy og giver dig tips til, hvordan du kan skabe dem selv - du finder de første fire her og klikker dig videre til resten i boksen til højre.

Carolina Herrera: Twist din hestehale

Saml håret løst i nakken i en hestehale, og lad en lille tot pandehår hænge løst. Buk derefter håret, så der dannes en lykke og sæt det fast med en hårelastik. Brug den lille tot pandehår til at skjule elastikken ved at sno den rundt et par gange, og sæt den fast med en hårnål.

Emilio Pucci: Boho-inspireret

Toupér dit hår tilfældigt i hårrødderne for at give det det lidt 'rodede' og tilfældige look, og gør frisuren personlig ved at vælge et fint bånd eller et stykke snor i din ynglingsfarve til at samle håret langt nede.

D&G: Frem med rundbørsten

Hos D&G blev modellernes hår føntørret med en stor rundbørste for at få de store bløde krøller frem. Husk altid at slutte af med at føntørre dit hår koldt, da det lukker frisuren og gør, at den holder længere.

Givenchy: Strandhår

Få det lækre strandhår fra Givenchy-showet ved at bruge en saltvandspray. Du kan fordele saltvandsprayen i enten vådt eller tørt hår, og vil du have ekstra spil i håret, kan du sno små totter af håret og sætte det fast med hårnåle, mens det tørrer. Det efterlader håret med en tilfældig struktur.

.