Livsstil

Her er Skandinaviens mest tweetende person

Jonas Mejdal fra Aulum har på lidt over to år sendt 155.000 tweets. Det svarer til ca. 209 tweets i døgnet og ca. ni tweets i timen døgnet rundt. Og det gør ham til Skandinaviens mest tweetende person.

"Jeg er et menneske, der oplever ret mange ting, så jeg løber aldrig tør for ting at skrive om. Det kan være alt fra, at jeg spiser et æble, til at jeg sidder i toget på vej til København," fortæller Jonas Mejdal.

Det sociale netværk har haft en stor betydning for Jonas, der tidligere levede et meget isoleret liv:

"Før jeg kom på Twitter brugte jeg al min tid på at læse Anders And. Den dag jeg opdager Twitter eksploderer mit liv på en positiv måde," fortæller Jonas.

Mødte kæresten på Twitter

Jonas har ikke så mange venner i Aulum, men til gengæld har han mange venner på Twitter:

"I mit tidligere liv var jeg ikke så god til at snakke med andre mennesker. Men efter jeg er kommet på Twitter, kan jeg gå hen og snakke med alle mennesker. Det åbner en masse døre, og man bliver et mere udadvendt menneske," fortæller Jonas.

Og kæstesten Katrine, som bor på Bornholm, har Jonas selvfølgelig også mødt på Twitter.

Du kan følge Jonas på Twitter.com/jonasmejdal og møde ham i videoen øverst på siden.