Livsstil

Kronprinsen: Det handler om at være med

Skole-OL løber i disse dage af stablen i København. Skoleelever fra hele landet dyster i løb, længdespring, boldkast, frikast og stafet. Men er det drømmen om at vinde eller glæden ved at være med, der driver de unge?

De unge er ikke i tvivl - det handler om at være med, men det gør da heller ikke noget, hvis man vinder.

Skole-OL havde i går fornemt besøg af kronprins Frederik - og han havde, ligesom de unge deltagere, fokus på det sociale og sammenholdet:

"Jeg synes, det handler om at være med, og om at have det sjovt. Men selvfølgelig også om at blve guidet og vide, hvad det er, man skal konkurrere i, så man ikke bare løber rundt i en rundkreds på en græsplæne. Man skal yde en indsats," siger kronprins Frederik.

I videoen øverst på siden kan du møde kronprins Frederik og høre ham fortælle om sine oplevelser med skole-OL.