Livsstil

De 10 hotteste EM-fodboldfruer

16 lande har i tre uger kæmpet om at blive Europas bedste landshold under EM-slutrunden i Polen og Ukraine.

Nu er fårene blevet skilt fra bukkene og kun to hold er tilbage, når aftenens finale mellem Italien og Spanien fløjtes i gang i Kiev.

Men det er ikke kun Iniesta, Pirlo og Xavi, der udkæmper en kamp.

I løbet af EM har der også udspillet sig en stjernekamp mellem de smukkeste fodboldfruer, der ofte følger deres mænd på første parket.

Vi har samlet 10 af de hotteste 'WAGS' (koner og kærester, red.),der har været aktuelle under EM.

En dansk EM-spillers kæreste er med på listen. Se hvem det er længere nede og stem på din favorit her til højre.

Sylvie van der Vaart

Den 34-årige model er gift med Hollands og Tottenhams stjernespiller Rafael van der Vaart. Parret har været sammen siden 2003 og blev gift i 2006. De er det mest kendte fodboldpar i Holland, og Sylvie, der er blevet kåret til Hollands mest sexede kvinde, optræder tit i diverse talkshows.

Shakira

Den colombianske sangstjerne med de skvulpende danserytmer danner par med Spaniens og Barcelonas forsvarsklippe Gerard Piqué. 35-årige Shakira er ti år ældre end sin kæreste, og parret er et af de mest eftertragtede i Spanien.

Lena Gercke

Topmodellen Lena Gercke (24) er gift med Tysklands og Real Madrids Sami Khedira. Hun vandt den første tyske omgang af 'Next Top Model', og efter at hun blev viet til Khedira, er hendes stjernestaus røget yderligere i vejret.

Sara Carbonero

Sara Carbonero er en spansk tv-journalist, men hun blev for alvor kendt, da det under VM i 2010 kom frem, at hun var kæreste med Real Madrids og Spaniens målmand, Iker Casillas. Under et direkte interview kyssede målmanden hende på munden til stor overraskelse for alle seerne.

Alena Seredova

Alena Seredova(34) er en tjekkisk model, som er gift med en af verdens bedste målmænd, Gianluigi Buffon, der er sikker sidste skanse hos både Italien og Juventus. På tjekkisk betyder hendes efternavn "grim person", men når man ser på billedet, hænger det vist ikke helt sammen med hendes udseende.

Missé Beqiri

Selvom den danske målmand Anders Lindegaard endnu ikke er den største stjerne og ofte må tage til takke med en plads på bænken både på landsholdet og i Manchester United, så har han alligevel haft held med at hale en smuk model i land. De to blev officielt kærester i starten af 2012, og ifølge dem begge er de meget forelskede. 24-årige Missé Beqiri har albanske forældre, men er opvokset i Malmø

Irina Shayk

Den portugisiske verdensstjerne Cristiano Ronaldo scorer mål på samlebånd for Real Madrid, men det går også meget godt med scoringerne udenfor banen. Siden 2010 har Ronaldo dannet par med den russiske supermodel Irina Shayk (26).

Yolanthe Sneijder-Cabau

Endnu en hollandsk skønhed på listen. 27-årige Yolanthe Sneijder er, som navnet antyder, gift med Hollands playmaker Wesley Sneijder. Mens gemalen spiller fodbold på landsholdet og i italienske Inter, forsøger spanskfødte Yolanthe at skabe sig en skuespillerkarriere i USA.

Alex Curran

29-årige Alex Curran,der er model og modeskribent, er gift med Englands og Liverpools anfører, Steven Gerrard. Hun er en af de førende WAGS i England - kun overgået af Victoria Beckham. Parret har været sammen siden 2002 og blev gift i 2007.

Sarah Brandner

Selvom tyske Bastian Schweinsteiger kun har opnået at blive nummer to i denne sæson med Bayern München, så kan midtbanespilleren glæde sig over at blive trøstet af sin smukke modelkæreste Sarah Brandner (24). Hun befinder sig ofte på lægterne, og mon ikke hun også er at finde under denne slutrunde.