Livsstil

10 hotte facts om fodboldfruerne

Forleden åbnede vi her på tv2.dk en afstemning, hvor du kunne stemme på, hvem af fodboldspillerne under det igangværende EM, som har den smukkeste kæreste.Afstemningen med flotte fotos af de smukke kvinder er stadig åben via øverste link, og herunder kan du læse nogle detaljer om fodboldfruerne, som du måske ikke kendte i forvejen.

Hollands hotteste

Sylvie Van der Vaart er gift med den offensive hollandske fodboldspiller Rafael van der Vaart og i 2003 blev hun kåret som den mest sexede kvinde i Holland.

Hofterne lyver ikke

Shakira er kæreste med Barcelonas Gerard Pique og har hittet med melodien 'Hips don't lie'. Hemmeligheden bag hendes flote figur skyldes ifølge hende selv, at hun dyrker mavedans.

For fræk for myndighederne

Lena Gercke er gift med Tysklands Sami Khedira, hvis far stammer fra Tunesien. Og i netop Tunesien blev tre journalister anholdt, fordi de havde lavet en artikel, der var illustreret med en halvnøgen Lena Gercke, hvis bryst blev dækket af Khediras hånd. For frækt syntes myndighederne, der efterfølgende uddelte en bøde på cirka 4000 kroner til journalisterne.

Skyld i spansk nederlag?

Sara Carbonero, der er kæreste med den spanske landsholdsmålmand Iker Casillas, fik under VM i 2010 - primært i engelske tabloidaviser - skylden for, at Spanien havde tabt en kamp til Schweiz, fordi hun angiveligt havde distraheret ham. Herefter blev parret et af de mest fotograferede under slutrunden.

Penthouse og Playboy

Alena Seredova, der er gift med den italienske landsholdsmålmand Gianluigi Buffon, har været model siden hun var blot 15 år gammel og har prydet siderne i både Penthouse og Playboys europæiske mandeblade.

Danske mænd bedre end svenskerne

Missé Beqiri er kæreste med den danske landsholdsreserve Anders Lindegaard, og har blandt andet sagt til Euroman.dk: "En mand skal ikke undskylde, hvis han er lige lovlig hurtig i sengen. Det må jo være fordi, han nød det og blev meget ophidset over pigen. Han bør til gengæld skynde sig at komme i gang med runde nummer to". Hun mener i øvrigt, at danske mænd er mere originale end de svenske.

Mænd elsker ekstra kilo

Irina Shayk er kæreste med Portugal- og Real Madrids megastjerne Ronaldo. Undertøjsmodellen mener, at mænd foretrækker når kvinderne har et par ekstra kilo på sidebenene, og desuden har hun nægtet at optræde nøgen - også i Playboy. Hun har mere klasse end det, siger hun.

Set med Marky Mark

Yolanthe Sneijder-Cabau, som er gift med Hollands omdrejningspunkt Wesley Sneijder, og arbejder på en større international skuespillerkarriere, er i april blevet set på optagelserne til den nye Mark Wallberg-film 'No pain, no gain'.

Ingen fotos i badetøj, tak!

Alex Curran, der er gift med den engelske midtbanegeneral Steven Gerrard, ville i flere år ikke fotograferes i badetøj, fordi, hun efter at have fået to børn, havde 'fået for mange deller', ifølge hende selv. Hun lagde derfor sin kost om, hyrede en personlig træner, og heldigvis for husarerne lader hun sig igen fotografere i badetøj.

Bodypaint af landsholdstrøje

Sarah Brandner, kæreste med tyske Bastian Schweinsteiger, har ladet sin nøgne krop bodypainte, hvor malingen forestiller en næsten iturevet tysk landsholdstrøje.

I øverste link kan du se alle de 10 hotte fodboldfruer og stemme på, hvem du synes er den smukkeste.