Livsstil

Vært fik kritik efter 10 sekunder

I dag var den populære danske skuespiller Nikolaj Coster-Waldau gæstevært på Go' aften Danmark, hvor man blandt andet kunne se ham dykke ned i den verserende sag med Lars Løkke Rasmussen, der midt i skatteforhandlinger virkede mere interesseret i at besøge sin datter i Michigan under påskud af, at han var på vej til miljømøde i Rio.

Nikolaj Coster-Waldau er sendt i byen for at høre danskernes mening om sagen. Se, hans meget ihærdige interview i klippet her.

"Du er en hård kritiker"

Allerede i åbningen af programmet blev skuespilleren bedt om at sige 'Go' aften Danmark' til danskerne og efter han havde gjort det var værtinden Michelle Bellaiche straks over ham. Hun syntes ikke, han gjorde det godt nok.

"Jeg synes, at du er en hård kritiker. Nu har jeg kun været her i 10 sekunder, og så bliver jeg allerede evalueret", siger Nikolaj Coster-Waldau.

"Hun er tynd"

Skuespilleren blev iøvrigt bedt om at kommentere tre aktuelle sager. Blandt andet om den uheldige dreng, der havde skudt sig selv med en harpun, en meget populær svensk pølsemand og også et kig på verdens bedst betalte model, som skuespilleren syntes var lige lovlig tynd. Se klippet ovenfor.

I linkboksen kan du læse om, hvorfor Go' aften-værtinden Michéle Bellaiche synes, at Nikolaj Coster Waldau sagtens kunne blive hendes faste reporter fremover.

I den kommende tid kan du også opleve fodboldspilleren Mathias 'Zanka' Jørgensen, Master Fatman, Lars Christiansen og Rachel fra 'Årgang 0' som gæsteværter.