Livsstil

Dronning Margrethe fik en pullert foræret

Mandag formiddag lød startskuddet til regentparrets sommerferie, da Dannebrog på slaget 10 anduvede Aarhus havn. Her ventede der dronningen en særlig gave.

Dronning Margrethe og prins Henrik indledte i dag deres traditionelle ophold på sommerresidensen Marselisborg i smilets by. Og det var da også en storsmilende monark, der sammen med prinsgemalen - og gravhundene - gik fra borde og blev modtaget af en blomsterpige, som det sig hør og bør.

Overraskelse til majestæten

Men i år ventede der også dronningen en særlig overraskelse på Honnørkajen. Aarhus Havn har valgt at markere regentens jubilæum ved at afsløre en granitpullert af bornholmsk moselykkegrnit. Pullerten bærer inskriptionen 'Margrethe II af Danmark - I anledning af 40-års Regeringsjubilæum 14. januar 2012'.

På pullerten er der markeret 41 bronzestreger, én for hver gang kongeskibet officielt har anløbet Aarhus.

Regentparret vil have residens på Marselisborg slot de kommende uger.

Se billederne fra regenparrets ankomst til Aarhus havn i galleriet øverst til højre.