Livsstil

Grevinde Alexandra har skiftet hårfarve

Grevinde Alexandra indviede lørdag årets nyskabelse i Randers Regnskov, den stort anlagte DanmarksParken. Med sig havde hun gemalen Martin, sønnerne Nicolai og Felix - samt en helt ny pivsmart frisure.

Alexandras karakteristiske sorte og skarpe korthårsfrisure var erstattet af en blødere klipning med lyse og rødlige striber.

Protektor

47-årige grevinde Alexandra, der siden 2007 har været gift med fotografen Martin Jørgensen, mistede ved indgåelsen af ægteskabet sin prinsessetitel, men hun virker stadig som protektor for en række foreninger med velgørende og almennyttige formål.

Og det var netop i sin egenskab af protektor for Randsers Regnskov, hun symbolsk skruede den sidste skrue i rækværket ved DanmarksParken, et stort udendørsområde, hvor hele familien under åben himmel kan hygge sig med leg, dyr og hinanden.

Og det var lige, hvad de gjorde, Alexandra, Martin og de to prinser. Se billederne fra den dejlige dag i galleriet øverst til højre.