Livsstil

Mandepriser til Gary Barlow og Robbie Williams

Take That-stjernerne Gary Barlow og Robbie Williams var i centrum, da den britiske udgave af mandebladet GQ delte priser ud i aftes.

Popsangerne løb med de to mest eftertragtede trofæer.

Barlow blev belønnet med den såkaldte Outstanding Achievement Award, mens hans tidligere gruppekammerat blev kåret som årets ikon - og Williams blev hyldet med et ekstra begejstret bifald nede fra salen.

Sangeren bliver nemlig meget snart far for første gang og havde sin højgravide kone Ayda Field med til prisfesten London.

Yderlige prismodtagere

Blandt aftenens vindere fra musikindustrien var også Tom Jones, rapperen Tinie Tempah og sangerinden Lana Del Rey.

Der var tillige skulderklap til Damian Lewis, Michael Fassbender og Sacha Baron Cohen. Lewis' præstation i serien "Homeland" indbragte ham prisen som årets tv-personlighed, Fassbender blev hyldet som den bedste skuespiller i 2012 og Cohen modtog trofæet som bedste komiker. GQ belønnede desuden Aaron Sorkin som årets manuskriptforfatter.

Der var en ganske særlig hyldest til Chris Hemsworth. Den australske skuespiller blev fejret for årets bedste internationale gennembrud og bladet havde fået hans landsmand Kylie Minogue til at overrække "Thor"-stjernen det synlige bevis på æren.

Komikerne David Walliams og Jimmy Carr var aftenens værter.