Livsstil

Susanne Bier: De elsker min film

Oscar-vinderen Susanne Bier er aktuel med filmen "Den skaldede frisør", der har Pirce Brosnan og Trine Dyrholm i hovedrollerne - en romantisk komedie, der behandler et alvorligt emne.

Susanne Bier er netop kommet hjem fra filmfestivalen i Venedig, hvor hun har præsenteret sin nye film foran et begejstret publikum:

"Det er gået fantastisk, vi har fået helt vildt gode anmeldelser. Det, kritikerne er så glade for, er, at filmen har så let en tone men handler om noget, som er meget hårdt, besværligt og sørgeligt - nemlig cancer," siger Susanne Bier.

Pierce Brosnan var begejstret

Den mandlige hovedrolle spilles af James Bond-stjernen Pierce Brosnan. Hvordan er det lykkes Susanne Bier at gafle så stor en udenlandsk stjerne?

"Vi spurgte ham, han læste manuskriptet og var rigtig glad for det. Han har haft en kone, som er død af cancer, og jeg tror, han syntes, det var skønt at behandle emnet og at gøre det på en let måde," fortæller Susanne Bier.

Hør Susanne Bier fortælle om sin nye film og arbejdet med Hollywood-stjernen i de to videoer her på siden - og hør også, hvor hun har sin Oscar-statuette stående.