Livsstil

"Jeg er både "Anden" og Anders"

Er "Anden" og "Anders" overhovedet den samme person? Det spørger Anders "Anden" Matthesen sig selv om i sit nye show "ANDERS", som havde premiere i går aftes i Falconer Salen.

Showet handler om identitet, og mange har ment, at showet ville blive den endelige død for Anders Matthesens alter ego "Anden". Men det afviser Anders Matthesen.

"Jeg er både "Anden" og Anders. Hvor starter den ene og hvor slutter den anden? Det satte hele showet i gang. Det har været en afsøgning af forskellige identiteter," fortæller han til Go' morgen Danmark.

At showet skulle handle om identitet og udvikling af sig selv, er ifølge Anders Matthesen en konsekvens af, at han er ved at blive ældre.

"Det er naturligt, nu når jeg er tæt på at fylde 40, så er det et emne der optager en lidt. Det har været meget terapeutisk at svælge lidt i. Det er mig der står og spejler mig på scenen og så kan folk kigge lidt med."

Flotte anmeldelser

Premieren har indtil videre udløst to gange seks stjerner og tre gange fem stjerner hos anmelderne, og hovedpersonen selv fortæller til Go' morgen Danmark, at han også er godt tilfreds.

"Det var meget forløsende, at få det af sted - det var dejligt. Jeg har det godt, men det har været et meget hektisk premiereforløb," siger han og fortæller, at der blev skiftet højtalere ud og ændret i manuskriptet til sidste minut inden premieren.

Anders Matthesen fortsætter med sit show "ANDERS" til og med d. 17. november, hvor han slutter af i Esbjerg.