Livsstil

Så ofte smider kvinder mobilen i toilettet

Kvinder og teknik er måske ikke så forenelige størrelser i mange mænds øjne. Fordommene er mange. Men faktisk er kvinderne rigtig glade for mobile gadgets og tjenester, viser ny undersøgelse. Så glade, at de medbringes overalt - også på toilettet.

Det er Christiane Vejlø, som står bag undersøgelsen, der gør op med fordommene om, at kvinder ikke interesserer sig for teknik. Modsat viser undersøgelsen nemlig, at kvinder er ret så vilde med mobile gadgets og tjenester.

Således betragter 73 procent af de 800 adspurgte kvinder smartphonen som den vigtigste gadget i hverdagen, mens 46 procent har fyldt den op med mere end 30 apps.

Mobilen ryger ofte i toilettet

Som den vigtigste gadget bliver mobilen stort set også brugt til alle mulige formål og alle muligheder steder, selv toiletbesøg forhindrer tilsyneladende ikke længere kvinder i at benytte deres elskede gadget.

Ifølge undersøgelsen bruger 33 procent af kvinder nemlig smartphonen på toilettet. For mange går det dog ofte lidt galt i dens forstand, at mobilen ved et uheld ender nede i toilettet - det kan hele 29 procent faktisk skrive under på at have oplevet.

Og det er måske ikke så underligt endda, for 83 procent af kvinderne ynder at holde telefonen mellem kinden og skulderen, når de snakker. På den måde er hænderne jo frie til at lave alt mulig andet, så som at lægge makeup - hvilket 30 procent gør samtidig med, at mobilen er i brug.

.

Du kan høre mere om undersøgelsen i videoen øverst i artiklen, hvor Christiane Vejlø også kommer med gode råd til, hvordan du kan udstyre din smartphone med nyttige accessories, der eksempelvis gør det lettere at multitaske uden, at mobilen ender i toilettet - Og så fortæller hun dig også, hvordan du redder din mobil, hvis det skulle ske.