Livsstil

GUIDE: Pynt neglene med "caviar"

Dette efterår byder på nye negletrends. Der skal pynt og glitter til, og det behøver ikke at være mere avanceret, end at man selv kan lave det derhjemme.

Små kugler og figurer skal smykke neglene dette efterår. Og selvom det ser avanceret ud, så kan man sagtens opnå de fine resultater selv. Der er kommet produkter på markedet, som gør, at man kan blive sin egen negletekniker - i hvert fald til de enkle ting.

De små farverige caviarkugler, som de kaldes, er mest til festbrug, da de let falder af. De sprinkles henover neglene, som har våd neglelak på, og dermed fæstnes kuglerne. Hvis man ikke er til det spraglede look, kan man også få kuglerne i sort og hvid. Og hvis det virker for voldsomt med kuglerne på alle negle, så kan man sagtens bare udsmykke en enkelt negl. Det fortæller Liv Winther, som er skønhedsredaktør på magasinet Cover.

Leg med symboler

Den anden tendens er små udsmykninger, som tegnes på neglen. Dette kan gøres let ved at bruge skabeloner eksempelvis fra MAC, som bare skal udfyldes med neglelak. Den anden mulighed for at opnå looket, er at buge små applikationer, som er lavet til at sætte på neglen, hvor man derefter maler med overlak på, for at sikre applikationen.

Liv Winther fortæller, at de helt store farver til neglene dette efterår er de helt mørke bordeaux, brune og kulsorte farver. Man kan også holde neglene helt au natural og bare male en enkelt stjerne på den "nøgne" negl.

Se skønhedsredaktør på Cover Liv Winther vise de forskellige udsmykninger frem, og hvordan man laver dem i videoen øverst i artiklen.