Livsstil

Chefredaktør: Mary er gået op i gear

Der var store roser til Mary, da Billed Bladets chefredaktør Annemette Krakau i TV 2-programmet 'Kongelige øjeblikke' så tilbage på kronprinsessens virke i det forgangne år.

- Som vi ser det, er det som om, hun er rykket et gear ekstra op og har sæt sig ned og tænkt: Hvor er det, jeg kan gøre en forskel. Og vi kan simpelt hen se, hvordan hun vokser, og hvordan folk tager imod hende, siger Annemette Krakau.

Hvis de var to stive kameler, som ikke kunne noget, så virkede det jo ikke

Annemette Krakau

Powepar

Chefredaktøren hæfter sig også ved, at kronprinsparret er et rigtig godt team, der supplerer hinanden godt:

- Og det er de også godt selv klar over. De er meget forskellige og de kan noget forskelligt. Hvis de var to stive kameler, som ikke kunne noget, så virkede det jo ikke. Det er fordi, det er to søde og dygtige mennesker, at folk simpelt hen klapper dem afsted.

Kronprinsparrets jul

Nu venter der ikke kronprinsparret flere rejser i får, og familien kan trække sig tilbage i Frederik VIII's Palæ på Amalinborg, hvor de skal holde juleaften alene.

Og hvem ved, måske der skabes nye juletraditioner i familien. Dem har de kongelige nemlig mange af. Hvis du er på hjemmebane i de royales jul, kan du prøve julequizzen via linket til højre. er du dygtig og heldig kan du vinde Jim Lyngvilds bog om kronprinsesse Mary.