Livsstil

Christiane i drømmekjole er blevet gift med L.O.C.

Christiane Schaumburg-Müller var knap en halv time forsinket, da hun lørdag eftermiddag ankom til kapellet ved Valdemars Slot, hvor hun og Liam O'Connor sagde ja til hinanden i årets største kendisbryllup.

Den forsinkede brud hastede ned af trapperne i sin brudekjole, der er kreeret af designeren Jesper Høvring. Han er kendt for at designe brudekjoler, der ikke er helt billige.

Kendte gæster i riddersalen

Efter parret sagde ja til hinanden i kapellet ved siden af Valdemars Slot gik gæsterne til slottets riddersal, hvor den store festmiddag holdes.

Blandt de cirka 150 gæster sidder flere kendte ansigter, heriblandt Lars Hjortshøj, som Christiane kender fra "Live fra Bremen", radioværten Sara Bro og Preben Kristensen, hvis mand, frisøren Søren Hedegaard, ifølge Se og Hør har sat brudens hår til brylluppet.

Ceremonien og festen bliver holdt meget privat, da parret har spærret området af og har hyret sikkerhedsvagter til at sørge for, at der ikke dukker fotografer op under middagen. De fleste mediers udsendte fotografer må således tage deres billeder på en afstand mange hundrede meter fra begivenhederne.

Et rigtigt prinsessebryllup

Brylluppet og festen bliver holdt på Valdemar Slot på Tåsinge. Der er flere grunde til, at de to har valgt et slot som scene for deres bryllup.

- Der er flere ting i det. For mig er et bryllup en sammenførelse af to familier. Og fordi den her sammenførelse er så problematisk i og med, at jeg har 50 familiemedlemmer i Irland, ville det nemmest kunne lade sig gøre på denne måde, siger L.O.C til magasinet Poplick.

- Så vil Christiane jo også gerne have sit prinsessebryllup som alle andre kvinder i verden. På den her måde kan vi også holde det et sted, hvor vi har kontrol over det, så der ikke lige pludselig står en mand udenfor døren med et kamera, siger L.O.C. til magasinet Poplick.

Nervøs brudgom fik en smøg

Det kommende brudepar tilbragte natten til lørdag hver for sig, som det sig hør og bør. Se og Hør fangede L.O.C. til en hurtig kommentar, da han fik sig en smøg foran hotellet i Svendborg, hvor han overnattede.

- Ja, jeg er lidt nervøs, fortalte han til Se og hørs udsendte.

Ifølge ugebladet er brylluppet en dyr omgang. Kuvertpriserne på Valdemar Slot ligger et godt stykke over de 1000 kroner. Også gæsterne må til lommerne, hvis de ønsker at overnatte i nærheden. Et hotelværelse kommer ifølge invitationen til koste 500 kroner.

Bryllupsdagen er valgt, fordi julen er Christianes yndlingshøjtid. Og i invitationerne har parret bedt gæsterne om at medbringe et stykke julepynt til brudeparrets personlige bryllups-juletræ.

Masser af lykønskninger

De to stjerners facebook-sider strømmer over med lykønskninger fra fans, allerede fra morgenstunden selvom selve brylluppet først fandt sted klokken 15.

Det kommer nok ikke bag på nogen, at Christiane glæder sig meget til dagens store begivenhed. I går lagde hun følgende billede op på Twitter med den tilhørende tekst: "Love is in the air".

Og for nogle dage siden kom følgende billede op på Instagram, hvor hun viser dagens "bryllups-negle" frem.