TV: Her stjæler han politimandens pung

I hele denne uge sætter TV2 fokus på tyveri med Stop Tyven kampagnen. I Go'Aften Danmark tirsdag aften blev der kigget nærmere på tricktyverier, som

Tryllekunstneren, Sunny Cagara, var i studiet for at demonstrere, hvordan tricktyve let kan narre pungen fra dig.

Bent Sørensen fra Station City var prøvekluden, der fik stjålet pungen. Du kan se, hvordan det gik til i videoen øverst i denne artikel.

- Det foregår ofte sådan, at der er to, der arbejder sammen. Så flytter de fokus, og skaber noget forvirring, så de kan stjæle ting fra, fortalte Sunny Cagara.

Tricktyvene kan slå til overalt

Bent Sørensen fortalte, at man skal være forberedt på, at tricktyve kan slå til overalt, men at de oftest slår i byerne.

- Tricktyvene slår oftest til på steder, hvor der er meget trængsel. I busser, restaurationer og i indre by, hvor der er mange mennesker tæt på hinanden, fortalte Bent Sørensen, der også kom med gode råd til, hvordan man sikrer sig bedst mod tyvene.

- De fleste tænker, at det sker ikke for mig. Men hvis man er mentalt forberedt og sørger for at have sin pung i aflåst lomme, holder fast i sin taske, og skiller kontanter og hævekort fra hinanden, så kan man sikre sig, sagde Bent Sørensen

Du kan høre flere gode råd i klippet herunder: