Livsstil

Billeder: Frederik og Mary nyder Chile

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary befinder sig netop nu i Chile, hvor de sammen med repræsentanter for 55 danske virksomheder skal sætte fokus på samhandlen mellem Chile og Danmark.

Efter en flyvetur på næsten 24 timer indledte kronprinsparret søndag besøget i Chile med en vandretur i Andesbjergene. Kronprinsparret besøgte naturparken Quebrada de Macul, der står som et eksempel på det landskab, der engang herskede i området udenfor Santiago.

Om aftenen stod den på officiel middag for den danske delegation på restaurant El Mesón Nerudiano. På billedet øverst på siden ses Kronprinsparret ved ankomsten.

Nedenunder her kan du se billeder fra Frederiks og Marys vandretur i Andesbjergene.

Villy Søvndal er også med

Kronprinsparret aflægger officielt besøg i Chile den 10.-16. marts. Formålet er som nævnt at øge samhandlen mellem Chile og Danmark. Repræsentanter for 55 danske virksomheder er derfor med på det officielle besøg for at deltage i en række erhvervsseminarer og møder med chilenske virksomheder. Også udenrigsminister Villy Søvndal deltager.

Frederik og Mary skal blandt andet besøge Santiago, Valparaiso og det nordlige Chile. Det oplyser Kongehusets hjemmeside.

.

.

.