Billeder: Se Marys flotte kjoler i Chile

Mens vi herhjemme skutter os i kulden og afventer den varslede snestorm, så nyder kronprinsparret og resten af den danske delegation, der netop nu er i Chile for at sætte fokus på samhandlen mellem Chile og Danmark, varmen i Sydamerika.

Det afspejler kronprinsesse Marys garderobe i høj grad. Lette og luftige kjoler i lyse sommerfarver med kig til både ben og arme.

Kig med nedenunder her og se Marys smukke kjoler i Chile - nederst kan du stemme pĂĄ den kjole, du synes bedst om.

Kronprinsparret aflagde ifølge kongehuset.dk et besøg ved digteren Pablo Nerudas hjem og gravsted.

På besøg hos Maersk Container Industry i San Antonio, hvor en kølecontainerfabrik er under opførelse.

Ă…bningen af en dansk-chilensk konference om uddannelse i menneskerettigheder "Human Rights Education = Human Rights in Education?" pĂĄ Museo de la Memoria.

Kronprinsessen under ĂĄbningen af udstillingen pĂĄ Museo de la Memoria.

Besøg hos Chiles kulturstyrelse - Dirección de Bibliotecas Archivos y Museos (DIBAM) - for at overvære underskrivelsen af en dansk-chilensk aftale om udveksling af museumsinspektører. På billedet ses kronprinsparret på vej til kulturstyrelsen ledsaget af direktør Magdalena Krebs.

Officiel middag på Club de la Unión, der ifølge kongehuset.dk afholdes for inviterede danske og chilenske gæster i anledning af det officielle besøg i Chile. På billedet hilser kronprinsparret og udenrigsminister Villy Søvndal på gæsterne.

Den danske ambassadør i Chile Lars Steen Nielsen holdt middag for den danske delegation på restaurant El Mesón Nerudiano. På billedet ses kronprinsparret ved ankomsten.

Besøg ved monumentet "Libertador General Bernardo O'Higgins" i Santiago.

Efter kranselægningen ved monumentet aflagde kronprinsparret audiens hos Chiles Præsident, H.E. Sebastián Piñera og fru Cecilia Morel i præsidentpaladset La Moneda.

Besøg hos Grundfos Industripark i Colina, hvor kronprinsparret ifølge kongehuset.dk deltog i indvielsen af Grundfos Chiles nye maskine til kvalitetskontrol af centrifugalpumper.

.

.