Livsstil

Sussi La Cour: Jeg har accepteret, hvem jeg er

Sussi La Cour fyldte 40 år stort set samtidig med, at hun gik konkurs. Det blev et vigtigt vendepunkt.

-Jeg har gennem mange år forsøgt at lave mig selv om, forme mig selv i en mere fornuftig retning, og har haft en kamp med at prøve at passe ind i et system. Men nu vil jeg ikke kæmpe mere med det. Jeg har accepteret, hvem jeg er, og så kan jeg give slip.

- Jeg tror også, at det har noget med min alder at gøre. Jeg kunne nærmest fysisk mærke, at der skete nogle ting inden i mig, da jeg blev 40 år stort set samtidig med konkursen. Jeg begyndte virkelig at erkende de værdier, jeg har. Jeg gider ikke længere at være noget for andres skyld. Det er mit liv, siger Sussi La Cour, der i 2009 gik konkurs med sit undertøjsfirma.

Det rebelske ER mig

Det har betydet, at hun i dag har en gæld på en halv million kroner og ikke ejer andet end sin cykel, og de ting hun har i sin lejede lejlighed.

Konkursen kalder hun sit livs største vendepunkt. Den fik hende nemlig til at finde tilbage til nogle af de positive værdier fra tiden som pornoskuespilleren Katja K.

- Det sjove er dog, at jeg, da jeg begyndte at arbejde med spiritualitet og meditationsøvelser for at redefinere mig selv, fandt ud af, at figuren Katja K, som er bygget delvist på min sande seksualitet og delvist på en medieskabt sexfigur, faktisk ER kernen i Sussi La Cour.

- Alt det rebelske, kreative, oprørske og grænseoverskridende ER mig. I virkeligheden havde jeg i flere år valgt at gå på kompromis med de ting, fordi jeg skulle samarbejde med en businesspartner i undertøjsvirksomheden. Selvom vi havde et udviklende og kreativt samarbejde, var det faktisk en stor lettelse, da det var slut, og jeg ikke længere skulle tage hensyn, siger Sussi La Cour.