Livsstil

TV: Sådan vælger du den helt rigtige campingvogn

Påsken står for døren, og det betyder samtidig, at campingsæsonen nu for alvor starter. Hør hvordan du kommer godt i gang her.

Går du og sysler med idéen om at investere i en campingvogn, var der torsdag i Frihuset gode råd for alle pengene. Her var campingekspert Per Neslein nemlig på besøg og fortalte, hvad man skal være opmærksom på, når man skal købe en ny vogn.

Det ser flot og imponerende ud med en stor og prangende vogn med eget køkken og toilet, men man skal være opmærksom på, om ens bil nu også kan trække vognen.

De seneste år har der været en tendens til at købe små biler frem for de store og rummelige stationcars, men de kan ikke nødvendigvis trække vægten fra en mellemstor campingvogn, der gerne vejer op mod 1700 kg.

Derfor kan det være, at man må gå ned i størrelse og vælge en af de små, rappe vogne. Men det er heller ikke noget problem, for er ofte ganske smart og hyggeligt indrettede.

Sådanne små vogne er også ganske fine, hvis man vil på storbyferie og blot skal have et sted at sove om natten. Man skal altså finde ud af, hvad det er, at man skal bruge campingvognen til.

Hvis man er helt grøn i at holde campingferier, anbefaler Per Neslein, at man starter med at leje en campingvogn de første par gange. På den måde kan man nemlig finde ud af, om campingferie overhovedet er noget for en.

Klik på videoen øverst i artiklen og find ud af, hvordan du kommer i gang med at campere og vælger den helt rigtige campingvogn til dig og familien.

Du kan også se hele Frihuset-programmet lige nu på TV 2 PLAY, hvor der er også er tips til at få campingvognen gjort i stand til sæsonen: Se 'Frihuset' på TV 2 PLAY

ADGANG TIL TV 2 PLAY

Tilgår du denne artikel fra en smartphone eller tablet skal du åbne vores TV 2 PLAY-app for at se det. Hvis du ikke har den, kan den hentes gratis i App Store (iPhone/iPad/IPodTouch), Google Play (Android 4.x) eller Windows Phone Store og Windows Store (Windows Phone/Windows 8).

Hvis du ikke allerede er tilmeldt TV 2 PLAY, kan du gratis oprette dig som bruger på www.tv2play.dk. Første måned er gratis.