Rygestop: Hvem klarer udfordringen?

’Go’ aften Danmark’ sætter fredag et eksperiment i gang, hvor tre forskellige rygestopmetoder bliver testet af tre storrygende forsøgskaniner. Lørdag

’Go’ aften Danmark’ sætter fredag et eksperiment i gang, hvor tre forskellige rygestopmetoder bliver testet af tre storrygende forsøgskaniner.

Lørdag er det international rygestopdag og derfor en oplagt dag at kvitte smøgerne.

Det har Rudi, Patrick og Julie tænkt sig at gøre, og fredag gæstede de ’Go’ aften Danmark’ for at fortælle om deres beslutning.

De har samtidig indvilliget i at deltage i et eksperiment, hvor de i løbet af den kommende tid skal teste hver sin rygestopmetode.

Julie Mathiesen, der ryger mellem 20 og 30 cigaretter om dagen, skal forsøge at lægge cigaretterne på hylden ved hjælp af nikotinpræparater og rådgivning, Rudi Simonsen skal forsøge sig med et digitalt rygestop, mens 25-årige Patrick Sørensen, der har røget, siden han var 12, skal udsættes for hypnose.

Især Rudi Simonsen, der sammenlagt har røget i 30 år og er stoppet to gange tidligere, er optimistisk omkring projektet.

- Ja. Jeg er fast besluttet. Det er en beslutning, som jeg har gået og tygget på i et par måneder. Så nu er det nu, vi slår til, svarer han til spørgsmålet om, hvorvidt han er røgfri, når han og de andre deltagere igen gæster ’Go’ aften Danmark’ om en måneds tid.

Du kan møde både Rudi, Patrick og Julie i klippet øverst i artiklen, mens du kan se eller gense hele fredagens udgave af Go’ aften Danmark på TV 2 PLAY her.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt TV 2 PLAY, kan du gratis oprette dig som bruger på www.tv2play.dk. Første måned er gratis.