Sådan har du ikke set en cheesecake før - den er vendt på hovedet

Du kan se Go' Morgen Danmark på TV 2 PLAY.

Når du normalt spiser en cheesecake, vil crumblen ligge nederst i kagen. Men her vender madblogger og forfatter hos Copenhagen Cakes, Cecilia Fahlström, den traditionelle cheesecake på hovedet i portionsglas.

- I stedet for at lave den som en stor kage på et fad, som man kender cheesecake, så laver vi dem i små glas i dag. Så kan du tage dem med dig, hvis du skal på skovtur, hvis du står for desserten til en sammenskudsgilde, eller hvis du skal lave en kagebuffet, siger Cecilia Fahlström.

I portionsglasset starter du derfor med at lægge cheesecake i bunden og herefter bær. Til sidst topper du den med crumble.

Hvis du deler Go' Morgen Danmarks vært Mikkel Krygers begejstring for kagen med vaniljesmag og bær, kan du finde opskriften nedenunder.