Livsstil

Sendt hjem af ombejlet landmand: Det kom som en stor overraskelse

Du kan se 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 Play

Der er kamp om landmanden Ole fra 'Landmand søger kærlighed', og torsdag aften kunne man se, hvem han var nødt til at sige farvel til.

Men inden det svære valg blev taget, var det helt tydeligt, at kvinderne var meget opsatte på at få lov at charme sig ind hos den økologiske landmand.

Og det fik de da også muligheden for, da Ole havde arrangeret noget folkedans på deres multi-date, fordi han har en drøm om at gå til netop den slags dans med sin kommende kæreste.

Og der blev gruppekrammet og grinet til den helt store guldmedalje, men det varede ikke ved, for Ole skulle sende en af kvinderne hjem, inden turen går til hans gård.

Se Ole danse folkedans med Henni og Alice i klippet nedenfor.

Akavet situation

Det blev Henni, der ikke fik muligheden for at lære Ole endnu bedre at kende. Og det kom som en stor overraskelse, fordi Henni ellers syntes, de havde haft en god kontakt under optagelserne.

- Det havde jeg ikke set komme. Jeg havde ikke ventet den beslutning. Det kan da godt være, at jeg er naiv, men årsagen til min overraskelse var, at det klart var mig og Susanne, der havde mest kontakt med Ole, fortæller Henni til TV 2 og tilføjer:

- Min verden brød ikke sammen, men det kom bag på mig.

Det hjalp heller ikke på det hele, at Ole kort forinden havde inviteret Henni på noget alenetid i den park, de var i.

- Jeg tænkte, at det var fordi, han godt kunne lide mig og ville lære mig lidt bedre at kende. Det var da helt klart den fornemmelse, jeg fik, fortæller Henni, der samtidig godt kunne mærke, at noget ikke helt var, som det skulle:

- Jeg havde en fornemmelse af, at han havde lyst til at sige noget eller spørge om noget, som han ikke kunne få over sine læber. Så jeg plabrede bare løs og gav ham et knus for at komme videre fra den lidt akavede situation.

Dating-konkurrence

Henni kunne sagtens mærke, at det var en konkurrence, hun havde meldt sig til.

- Jeg er konkurrence-menneske, men lige den her slags konkurrence har jeg aldrig været ude i før, siger Henni og griner.

Hun syntes, det var sjovt at være med i programmet, og fortæller, at man hurtigt spillede med på hele konceptet.

- Men går ind i det og giver den alt velvidende om, at det jo ikke er sikkert, at det nogensinde vil føre til et seriøst forhold. Men konkurrencen påvirker det hele, siger hun og fortsætter:

- Jeg tror, det påvirkede i den forstand, at man måske fremprovokerede nogle større følelser, fordi det var en konkurrence.

Opdelt gruppe

Hun oplevede hele landmands-scenariet ret gruppeopdelt, hvor hun selv og 47-årige Susanne faldt godt i spænd, mens Alice og Gitte holdt sig mere for sig selv.

- De deltog ikke ret meget andet, end når der var tv på, og vi var samlet. Meget af tiden var det kun mig og Susanne, der snakkede med Ole.

Henni synes dog, at alle tre kvinder var rigtig søde og forsikrer TV 2, at de havde det rigtig hyggeligt samme, selv om der var lidt indbyrdes konkurrence.

Se Ole fortælle om, hvordan det er at danse med kvinderne.

Godt modtaget

Hennis familie, venner og bekendte har modtaget hendes optræden i 'Landmand søger kærlighed' rigtig godt. Og selv om Henni meldte sig til en lidt kontroversiel dating-metode, har hun ikke fortsat på diverse datingsider.

- Jeg er ikke den der aktivt søgende, og grunden til, jeg i det hele taget kom med i det her, var, fordi min yngste datter og svigersøn pressede på, siger hun og tilføjer: 

- Jeg har nogle gode venner og har egentlig i det store hele nok i det. Det skal virkelig være noget, der kan forbedre tilværelsen, for jeg jeg gider ikke bøvl.

Selv om Henni blev skuffet over at blive valgt fra, er hun ikke bitter, og hun ønsker Ole og hans fremtidige udkårne al held og lykke fremover.

Du kan se 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 Play