Husker du Jesus og Josefine? Her er de i dag

De fleste kender dem som Jesus og Josefine fra TV 2-julekalenderen af samme navn. Siden 2003 er der dog sket meget for de to børnestjerner.

Det er 12 år siden, Sebastian Aagaard-Williams og Pernille Kaae Høier tog Danmark med storm i TV 2-julekalenderen ’Jesus og Josefine.’ En enorm oplevelse, som de to hovedpersoner stadig husker tydeligt i dag.

Tirsdag gæstede de begge Go'morgen Danmark for at fortælle, hvor de er i dag, og hvordan de husker tiden med ’Jesus og Josefine.’

- Jeg kan huske, at jeg havde en lang snak med min mor om, at det godt kunne være hårdt at være barneskuespiller, at man ville få meget opmærksomhed, og at man skulle passe på ikke at blive helt skør i bolden. Hun sagde; Du skal virkelig overveje det. Men der var ingen tvivl. Jeg skulle lave julekalender, sagde Pernille Kaae Høier i Go'morgen Danmark.

Blev en familie

Pernille Kaae Høier, der i dag er 24 år, læser til dagligt på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, mens hun laver film og tv ved siden af. 27-årige Sebastian Aagaard-Williams, der også er kendt fra MGP-gruppen 'B-boys,' går på Teaterskolen i København.

- Jeg synes bare, det var en fest at lave julekalender. Man fik lov at lege med en masse gode venner og møde nye mennesker. Og så det her kæmpe legeland, hvor man havde bygget hele det her univers op – det var skønt, sagde Sebastian Aagaard-Williams.

- Jeg kan huske, jeg var træt, når jeg kom hjem. Men jeg husker det også som om, at det var hyggeligt. Vi var en familie på set, man blev venner med alle folk, sagde Pernille Kaae Høier.

Pinlige scener

Begge husker de tiden med optagelser til ’Jesus og Josefine,’ som er kæmpe oplevelse. Dog husker de også et par enkelte meget pinlige episoder.

- Der var bare dengang nogle ting, som var pinlige. Der var på et tidspunkt, hvor Sebastian skulle prøve at kysse mig – det kunne jeg slet ikke, fortalte Pernille Kaae Høier.

- Ja, og sidde der alene og tegne hjerter i sandet for en pige, supplerede Sebastian Aagaard-Williams.

Julekalenderen 'Jesus og Josefine' blev første gang sendt på TV 2 i 2003.