Livsstil

Årgang 0-stjerne skal være tv-vært: -Selvfølgelig er jeg nervøs

De fleste kender Rachel fra TV 2-programmet 'Årgang 0' - men nu springer den 16-årige teenager også ud som tv-vært.

Hele sit liv har Rachel været vant til at være i nærheden af rullende kameraer som en af hovedpersonerne i 'Årgang 0' - men snart optræder hun i helt ny rolle. 

Hun skal nemlig stå klar på den røde løber som vært, når muscialen 'Hairspray' om en uge får premiere i Tivolis Koncertsal. 

Det fortæller 16-årige Rachel selv til TV 2.

- Det er superfantastisk. Jeg er stor musical-entusiast, så da jeg fik tilbuddet, kunne jeg ikke sige nej, fortæller Rachel, der allerede nu er forberedt på, at det bliver noget anderledes end optagelserne til Årgang 0.

- Jeg tænker, at det bliver en meget anderledes oplevelse, fordi jeg er vant til at blive interviewet, og nu skal jeg selv interviewe folk, siger hun. 

Kan ikke gøres om

På direkte tv skal Rachel sammen med komikeren Tjelle Vejrup byde gæster og seere velkommen til premieren på muscialen. 

Selvom den 16-årige 'Årgang 0'-stjerne er vant til at lave tv, betyder det dog ikke, at nervøsiteten er helt gemt væk denne gang. Allerede nu går hun derfor så småt og øver sig og tænker på potentielle spørgsmål til gæsterne. 

- Selvfølgelig er jeg nervøs for, om det nu går godt. Det hele kører live, og man kan ikke tage det om som i 'Årgang 0'. Men jeg er egentlig mest spændt - og forhåbentlig bliver det en fantastisk oplevelse, siger Rachel.

Live-tv som forsøg

Hos Tivoli glæder man sig også til at sende direkte fra den røde løber med Rachel og Tjelle Vejrup i front.

- Rigtig mange synes, festen på en rød løber er sjov og underholdende at følge med i - hvad enten det er en kæk kommentar, en fjollet hat eller en veldrejet kjole på en skuespiller. Vi gør det her som et forsøg på at se, om der er potentiale for at lave mere af den slags live tv i Danmark, siger pressechef i Tivoli, Torben Plank, i en pressemedelelse.

Det hele kan ses live den 10. marts kl. 18:30 på realityportalen.dk og på Tivoli TV Youtube kanal.