Rejser

Her er den mest populære bolig på Airbnb

Mushroom Dome Cabin - Sådan er navnet på den bolig, der er allermest rift om på udlejningsportalen Airbnb.

Drømmer du om at bo i en minimal hytte, ude i den californiske skov kun halvanden times kørsel syd for San Francisco? Så er Mushroom Dome Cabin et godt bud, men du skal være i god tid - de næste ledige dage er først i september.

Så får du også en lille træhytte, hvor taget er en dome formet som en svamp og en stor træterrasse uden for døren. Indenfor er der en hems med dobbeltseng, en lille futonsofa, tekøkken og badeværelse.

Kun været ledig 3 dage sidste år

Trods det sparsomme interiør har hytten været den mest populære bolig på udlejningssitet Airbnb i flere år i træk. Hele sidste år stod den kun tom i tre dage, og siden den blev udbudt til leje for 7 år siden, har den hele tiden ligget i toppen af de mest lejede boliger.

Det er ægteparret Kitty og Michael, der udlejer og selv har bygget hytten. Den var oprindeligt 9 kvardratmeter, men med til lejemålet hører også 10 hektar skov og land uden hegn, som du frit kan boltre dig på.

En overnatning koster i omegnen af 800 kroner, og der er plads til 3 personer i det populære hjem. 

Se Mushroom Dome Cabin her