Landmand søger kærlighed

Ny sæson: Her er de nye landmænd, der søger kærlighed

Så er det ved at være tid til en ny række landmænd, der søger kærlighed. Mød de nye landmænd her.

Savner du også at smile helt ned i maven over de skønne landmænd, der findes rundt omkring i det danske land? Så skal du ikke vente længe, for her afslører TV 2 de fem nye landmænd, der skal være med i den kommende sæson af programmet 'Landmand søger kærlighed'.

De fem landmænd byder på alt fra en positiv badmintonspiller, en smilende far med hang til fart, en ung landmand, der brænder for geder, en ældre herre med grønne fingre og en landmand, der også er vild med at gå på jagt.

Blandt de nye landmænd er der noget for enhver, der er glad for landet, dyr og naturen. Så drømmer du om et liv på landet, bør du læse mere om de fem landmænd.

Har du også fået sommerfugle i maven, når du læser mere om de fem landmænd, så kan du nu skrive til dem hver især.

Lær de nye landmænd bedre at kende nedenunder.

Se med i aften klokken 22.30 på TV 2, hvor du kan møde de fem nye landmænd. Eller se programmet allerede nu på TV 2 PLAY.

Dennis, 24 år

Den 24-årige landmand Dennis har altid været glad for dyr. Derfor blev han landmand ligesom sine forældre, som han stadig bor hos. Udover landbruget bruger han sin tid på et aktivt liv med spinning og badminton, han løber hver uge og er medlem af det frivillige brandværn.

- Jeg håber at finde en rigtig sød kæreste i programmet, men hvis ikke andet så tager jeg det som en oplevelse at være med, siger han.

Vil du gerne i kontakt med landmand Dennis, så send ham en mail ved at trykke HER. Eller send en mail til landmand@blu.dk og skriv 'Dennis' i emnefeltet. HUSK at vedlægge billeder samt kontaktoplysninger. 

Ruud, 22 år

Landmanden Ruud boede i Holland de to første år af sit liv. Da Ruud var otte år gammel, fik han sin første ged - og det var kærlighed ved første blik. I dag ejer han sin egen gård, hvor han producerer gedemælk. Han brænder meget for gederne, men nu er han klar til at få en ny kærlighed ind i sit liv - nemlig en kæreste. 

- Jeg håber måske at finde en kæreste eller at blive klogere på mig selv, og at der er mere i livet end bare arbejde. Jeg tror, det er lidt en kombination. Og så kan jeg blive bedre til at gøre nogle sociale ting, siger han om grunden til, at han meldte sig til programmet.

Vil du gerne i kontakt med landmand Ruud, så send ham en mail ved at trykke HER. Eller send en mail til landmand@blu.dk og skriv 'Ruud' i emnefeltet. HUSK at vedlægge billeder samt kontaktoplysninger. 

Michael, 35 år

Michael har boet helt alene på sin gård siden 2007. Derfor savner han en pige, som han kan leve livet på landet med. Til hverdag arbejde Michael med køer, og så er han glad for at gå på jagt med sine hunde Ronja og Amanda.

- Jeg håber, at jeg finder en pige til sidst i programmet. Jeg håber, at der er en masse, der skriver ind, og at der deriblandt er den pige, jeg søger.

Vil du gerne i kontakt med landmand Michael, så send ham en mail ved at trykke HER. Eller send en mail til landmand@blu.dk og sørg for at skrive 'Michael' i emnefeltet. HUSK at vedlægge billeder samt kontaktoplysninger.  

Jens, 60 år

Landmanden Jens har været gift i mere end 30 år, men er ikke længere sammen med sin kone. Derfor søger han en, som han kan blive gammel med. Det skal gerne være en, der vil gå med en tur i haven, for der kan Jens godt lide at bruge sin tid. 

- Jeg har gået alene i et lille års tid, og så synes jeg, at det var på tide at finde en anden at bo sammen med, fortæller Jens til TV 2. 

Vil du gerne i kontakt med landmand Jens, så send ham en mail ved at trykke HER. Eller send en mail til landmand@blu.dk og sørg for at skrive 'Jens' i emnefeltet. HUSK at vedlægge billeder samt kontaktoplysninger.  

Claus, 44 år

Den 44-årige landmand Claus er glad, når der er fart over feltet. Derfor bruger han også en del tid på at ræse rundt på sin motorcykel. Bortset fra, når han har sine to piger på 11 år.

- Jeg håber da, at jeg finder en kæreste. Jeg er spændt, for det er da lidt grænseoverskridende at skulle på tv, når man ikke er vant til det, siger han.

Vil du gerne i kontakt med landmand Claus, så send ham en mail ved at trykke HER. Eller send en mail til landmand@blu.dk og sørg for at skrive 'Claus' i emnefeltet. HUSK at vedlægge billeder samt kontaktoplysninger.