Tog drastisk beslutning efter sønnens fødsel - her er resultatet

Da 41-årige Flemming Mortensen vejede 128 kilo, sagde han stop. Nu donerer han sit gamle og alt for store tøj i forbindelse med 'Smid tøjet'.

Da Flemming Mortensen fik sin søn som 39-årig, vejede han 128 kilo. Her gik det op for ham, at hvis han skulle have en god fremtid - blandt andet med sin lille søn - så skulle han i gang med at tabe sig.

- For to år siden vejede jeg 128 kilo. Og på et tidspunkt tænkte jeg, at jeg ikke skulle være 40, fed og færdig, fortæller Flemming Mortensen.

På et tidspunkt tænkte jeg, at jeg ikke skulle være 40, fed og færdig.

Flemming Mortensen

Flemming Mortensens vejede 118 kilo, da hans søn var et år. Da tog han en drastisk beslutning og fik fat i en professionel bodybuilder. Det betød, at han på syv måneder gik fra at veje 118 kilo til at veje 89 kilo. Ud over det, fik han også en sixpack som 40-årig. Men vigtigst af alt kunne Flemming Mortensen være en rigtig far for sin søn.

- Det mest vigtige er, at jeg har energi til at lege med min søn, fortæller han.

Se Flemming Mortensens vilde forvandling i videoen øverst i artiklen.

Donerer sit tøj, som symbol

Fordi Flemming Mortensen har tabt sig så meget, er der en masse tøj, han ikke længere kan passe. Derfor er ambassadør for 'Smid tøjet' og træningsekspert Henrik Duer taget med Flemming Mortensen ud for at donere sit gamle tøj. Det har han valgt at donere i forbindelse med 'Smid tøjet'-ugen, som er en uge, hvor Coop, Røde Kors og TV 2 i samarbejde sætter fokus på velgørenhed.

Det er et farvel til det gamle liv. Det skal ikke tilbage.

Flemming Mortensen

For ud over at hans gamle tøj nu går til et godt formål, så er tøjdonationen også et symbol på den kamp, han har været igennem.

- Det er et farvel til det gamle liv. Det skal ikke tilbage, siger Flemming Mortensen.

Vil du også donere dit tøj, kan du finde et sted tæt på dig HER.