Livsstil

Skældte sin gamle mor ud på tv: Nu forklarer eks-millionæren hvorfor

Anne Mette Beckmann lod tit sine frustrationer gå ud over sin gamle mor. Det fortryder hun i dag.

61-årige Anne Mette Beckmann er igen aktuel på tv herhjemme. TV 2 har nemlig fulgt den tidligere millionærs rejse fra Portugal til Danmark, hvor hun håber på at få offentlige ydelser.

Første gang danskerne mødte Anne Mette Beckmann var i en dokumentar fra 2011. Her så man, hvordan Anne Mette Beckmann og hendes mor levede i fattigdom, hvilket måtte siges at være noget af en omvæltning fra det liv, de tidligere havde levet.

Anne Mette Beckmann er nemlig født ind i så rig en familie, at hun aldrig har behøvet arbejde. Heller ikke hendes forældre har haft et arbejde.

Men det burde de måske have haft, da den portugisiske stat tilbage i 1974 nationaliserede deres formue under revolutionen. 

'Intet jeg kan arve'

I dokumentaren ser man flere scener, hvor Anne Mette Beckmann raser ud på sin mor.

- Jeg fortjener et bedre liv end det her. Jeg har ingenting. I har ikke givet mig sikkerhed overhovedet, det er et helvede. Jeg ender på gaden.

- Har du penge at give mig? Nej. Du har heller ikke noget, jeg kan arve mere. Det hele er røget, råber hun, inden hun rejser sig, går ind på sit soveværelse og smækker døren.

I klippet øverst i artiklen kan du se en af disse scener. Du kan se traileren til dokumentaren her:

'Det var synd for hende'

TV 2 har i anledning af den nye dokumentarserie 'Millionær på bistand' spurgt Anne Mette Beckmann, hvorfor hun reagerede sådan dengang.

- Jeg var meget bange for min fremtid. Det var grunden til, at jeg sprang i luften og skældte hende ud, og det er bestemt ikke okay. Det var meget synd for hende, for det fortjente hun absolut ikke, siger Anne Mette Beckmann til TV 2.

Og selv om det for mange kan virke utrolig forkælet, at en kvinde i slutningen af 50'erne skælder ud på sin mor, fordi hun ikke har nogen penge, så har Anne Mette Beckmann levet i en 'rigmandsboble', som hun selv kalder det.

Vartet op af tjenere

Hun har aldrig behøvet arbejde eller på anden måde forsørge sig selv. Derimod blev hun vartet op af tjenere og kokke, og som ung bestod hendes hverdag i at gå på stranden, restaurant og på diskotek.

Det vigtigste, Anne Mette Beckmanns forældre har lært hende, er vigtigheden af kærlighed. Men når hun i dag står uden penge på lommen, er der alligevel én ting, hun savner, at hendes forældre lærte hende:

- De burde have lært mig at klare mig selv.

Næste afsnit af 'Millionær på bistand' bliver sendt på mandag klokken 20.50. Du kan allerede nu se snigpremiere på TV 2 PLAY.