Livsstil

Stine Bramsen efter etårig søns ulykke: Min verden er rystet

Sangeren Stine Bramsen har nu fået sin søn hjem igen, efter han faldt ud af et vindue og blev indlagt på intensiv.

Det er i dag en uge siden, at Stine Bramsens etårige søn Alfred faldt ud af et vindue fra første sal i det klubhus, som sangerinden og hendes band brugte som backstage i Svendborg.

Den lille dreng blev efterfølgende hastet til Odense Universitetshospital, hvor han blev indlagt. Nu er familien hjemme igen - og Alfred er i bedring, skriver Stine Bramsen på sin Instagramprofil.

- Jeg kommer aldrig til at glemme sidste lørdag og dagene, der fulgte. Min verden er rystet. Heldigvis er vi nu hjemvendt med min elskede søn i bedring, skriver Stine Bramsen.

Takker læger og sygeplejerske

Faldulykken skete kort før, den forhenværende Alphabeatsanger skulle optræde til Open Air i Svendborg. Få minutter før koncenten skulle begynde, måtte den derfor aflyses. 

På Instagram takker Stine Bramsen 'de fantastiske læger og sygeplejersker på OUH' og beklager samtidig overfor sine fans, at hun den seneste uge har aflyst flere koncerter.

- Jeg er selvfølgelig meget ked af de festivaller alt dette er gået ud over og håber på jeres forståelse. Nu skal vi lige lande og kramme en masse... Og så ses vi derude snart!, skriver Stine Bramsen. 

Dagen efter ulykken lagde popstjernen nedestående billede op af sin søn Alfred, der på det tidspunkt var indlagt på Odense Universitetshospital.