Fodbold

Ulsted-spiller får rødt kort: Her vender han sig trods trænerens råb om og ...

Ulsted-spilleren Jesper 'Yellowcard' Ryborg får rødt kort af dommeren - og viser sin utilfredshed med at hive bukserne ned.

Når man som fodboldspiller får et kaldenavn, er det ofte fordi der er noget om sagen. 

Det samme gør sig gældende for Ulsted Boldklub-spilleren Jesper 'Yellowcard' Ryborg. For som hans kaldenavn indikerer, så får han ofte et gult kort, når Ulsted-holdet spiller fodboldkamp. 

For nyligt fik han så et af de relativt sjældne røde kort i kampen mod Tylstrup. Kortet bliver givet af kampens dommer, efter Jesper 'Yellowcard' Ryborg har haft et sammenstød med en modspiller, der får et lige lovligt voldsomt skub efterfølgende. 

Det røde kort er Jesper 'Yellowcard' Ryborg slet ikke tilfreds med, og det står også klart for dommeren i det øjeblik, Jesper 'Yellowcard' Ryborg hiver shortsene ned og blotter to bare baller og en smileytatovering.

- Nej, Jesper - lad være med det, når træner Mikael Simonsen at råbe - men forgæves. 

For ikke nok med, at Jesper 'Yellowcard' Ryborg fik et rødt kort - så affødte blotningen to dages spillekarantæne. Det betyder, at han ikke kommer til at spille for Ulsted Boldklub mere i denne sæson, der kun har én runde tilbage.

Se andet afsnit af 'Nordjyllands dårligste fodboldhold' tirsdag aften klokken 21.25 på TV 2. 

Vandt kampen på trods

Selv om Jesper 'Yellowcard' Ryborg måtte udgå i kampen mod Tylstrup, formåede Ulsted-holdet alligevel at kæmpe sig til en af deres sjældne sejre. 

Ulsted Boldklub var ellers forberedt på et nederlag på hjemmebane til Tylstrup-holdet, der sidst, de to spillede, vandt med cifrene 7-3. Samtidig havde Ulsted-holdet dagen i forvejen været til karneval i Aalborg. 

Men åbenbart skal der massive tømmermænd til, for at Ulsted-holdet kæmper, som spillede de om Champions League-trofæet. For med 'Hvide' tilbage i målet, en 'Bommer' på måljagt og topscorer 'Kauslund' lykkedes det Ulsted Boldklub at vinde 3-2 i årets sidste hjemmebanekamp.

De sværeste øjeblikke som træner i Ulsted Boldklub

 1. Når udskifteren er væk

  På holdet i Ulsted Boldklub er der mange skader. Så det er ikke altid lige let, når holdets udskifter er væk. 

  - Hvor var du henne?

  - Jeg var lige ude i bilen og hente en sut til den lille. 

 2. Når spillerne skal afslutte NU

  Som fodboldspiller på Danmarks dårligste fodboldhold lykkedes det ikke altid at ramme bolden og sende den i retningen af målet. 

  Derfor kan træner Mikael Simonsen godt finde på at sende ordrer ud til spillerne på banen, når de skal skyde.

 3. Når spillerne ikke vil skifte position

  Det kræver ofte rokeringer inde på banen, når Ulsted Boldklub skifter ud. Og det kræver lige så meget kamp fra træner Mikael Simonsens side, når han vil rykke rundt på sine spillere. 

  - Lars, du rykker ned i midterforsvaret. 

  - Neeeeeeeeeeeej. 

 4. Når ingen kan ramme bolden

  Tilbage til de øjeblikke, hvor ingen på Ulsted-holdet formår at ramme bolden - for sker det i forsvaret, er der næsten garanti for, at modstanderne scorer. 

  Og det huer ikke en træner, der er glad for at vinde. 

 5. Når dommeren er uretfærdig

  Som i enhver anden fodboldkamp er det næsten ikke til at bære, når dommeren er urimelig over for det hold, man holder med. Og det mener træner Mikael Simonsen i ovenstående tilfælde. 

Ender på sidstepladsen

Efter Ulsted Boldklubs andensidste kamp mod Langholt står det klart, at man med stor sandsynlighed kan kalde Ulsted Boldklub for 'Danmarks dårligste fodboldhold'. De ender nemlig nederst i serie 6. 

Årsagen til fredagens nederlag skyldes delvist, at flere af holdets spillere havde besluttet til for at melde fra til kampen. De ville nemlig hellere til Hjallerup marked. 

Og hvem kan ikke godt forstå det? Specielt når man som 'allround'-spilleren Mathias 'Bette ski' Nielsen møder tv-værter, skuespillere og komikere. Her stødte han blandt andet ind i tv-værten Peter Tanev, komikerne Brian Mørk og Lasse Rimmer og skuespillerne Tomas Villum og Charlotte Fich.

Se andet afsnit af 'Nordjyllands dårligste fodboldhold' tirsdag aften klokken 21.25 på TV 2.