Rejser

Peter Ingemann: Russisk roulette med strømpistoler var mega dumt og mega fedt

Peter Ingemann chattede onsdag med TV2s seere efter sidste del af 'Størst i Rio'.

I programmet har Peter Ingemann sammen med Morten Ankerdal og Rasmus Tantholdt været i Rio de Janeiro for at tage pulsen på byen, som skal være vært for OL i 2016.

Efter onsdagens program ville flere seere gerne vide, hvilken oplevelse i Rio der har gjort mest indtryk hos Ingemann.

- Det må være kødorgiet. Jeg følte, at min lever hoppede op igennem halsen på mig. Men det var fedt - bogstavlig talt, svarede Peter Ingemann.

Du kan se alle spørgsmål og svar fra live-chatten nederst i artiklen.

Undervejs på rejsen har trioen mødt de mennesker, der lever i Sydamerikas største slumkvarter, og fået et helt eksklusivt møde med Brasiliens nye store fodboldtalent.

I aftenens program kastede alle tre værter sig også ud i kampdansen capoeira - og netop det var noget af en udfordring. Se hvordan det gik øverst i videoklippet.

Peter Ingemann er tilbage med 'Størst' igen den 24 august, hvor han blandt andet besøger et rodeoshow i Houston.

Vi lukker livechatten nu. Tak for alle jeres spørgsmål.

I kan se eller gense 'Størst i Rio' på TV 2 PLAY:

Hej alle

Tak for alle jeres spørgsmål og for jeres interesse for programmerne. Jeg kunne desværre ikke nå at svare på alle spørgsmål.

Jeg håber, I vil se de næste syv 'Størst'-programmer, der kommer lige om lidt...  når alt det OL-halløj er ovre :-)

Tusind tak herfra.

Kærlig hilsen

Peter

Spørgsmål

Oliver:

Hej Peter! Mange tak for nogle fantastiske programer Størst er simpelhen et af de bedste programer på dansk tv. Drømmer selv om at blive tv-vært en dag ligesom dig, hvordan startede du egentlig med at lave tv? :-)

Svar:

Hej Oliver

Jeg startede med at pakke skinker på Tullip i Brabrand lidt uden for Aarhus. En dag fik jeg via min slagterfagforening mulighed for at komme på Esbjerg Mediehøjskole - og der var der en lærer, der sagde: "Du skal stoppe med at pakke skinker og søge ind på Journalisthøjskolen". 

Så kig det slag i slag. Og det er ikke engang løwn' :-)

Kh. Peter

Spørgsmål

Lotte Behnke:

Den STØRST du laver lige nu på Mallorca, hvad handler den om? Hvad mon er størst på Mallorca.

Svar:

Hej Lotte

Det er danskernes største charter-rejsemål gennem historien. Det er i år 60 år siden, Spies sendte de første gæster afsted til øen. 

Kh. Peter

Spørgsmål

TheMadMads:

Hej Peter fantastisk program, ville lige spørger dig om noget. Hvilken ting har været mest drengerøv Hilsen Mads

Svar:

Hej Mads

Det var, da jeg skulle deltage i russisk roulette med strømpistoler på en russisk natklub i Sibirien. Det var mega dumt og mega fedt. 

Kh. Peter

Spørgsmål

Valena:

Hej Peter! tak for en meget respektfuld og spændende udsendense om Rio. Hvad synes du at dansker kan lære af brasilienere?- (deres indstilling til livet?) Kh Valena

Svar:

Hej Valena

Ja, deres optimisme, deres glæde og ikke mindst, at de ikke kropsforskrækkede - og at de ikke er særlig blufærdige, hvilket jeg selv er. Gad godt lære lidt af brasilianerne på det punkt.

Kh. Peter 

Spørgsmål

Sune:

Hej Peter! Hvad synes du selv er din sjoveste "bommert" under optagelserne? ps. vi elsker dig Peter og følger troligt med i dine programmer.

Svar:

Hej Sune

Min største bommert må nok være at drikke et glas vand fra Bajkalsøen i Rusland, som kostede mig en indlæggelse. 

Og ellers må det være alle mine fejltagelser i det sproglige -  "Do you hang in the bar?" - men det gør ikke noget.

Kh. Peter. 

Spørgsmål

Pia laursen:

Hej Peter. Hvad drømte du egentlig om at bliver når du blev voksen da du gik i skole ? Kæmpe tak for vidunderlige programmer, man får spændende nye ting at vide, og din Jydske personlighed går lige i hjertet på en. Kh Pia.

Svar:

Hej Pia

Tusind tusind tak. Det er jeg rigtig glad for at høre. 

Jeg drømte om at blive bilsælger eller ejendomsmægler - og så havde jeg i min gymnasietid en fulstændig syg drøm om at have døgnkiosk med solarie i kælder og frække blade bag et flueforhæng. Og jeg havde også forestillet mig, hvordan jeg ville se ud: Jeg skulle have bordeaux-røde læderbukser, bredflippede silkeskjorter - knappet godt ned naturligvis - guldkæde, lokumsbrætskæg .. og naturligvis hvide hurtigkneppersko i læder. Og det er helt seriøst! :-)

Kh Peter

Spørgsmål

Irene:

Hej Peter. Hvad for et program har været det sjoveste at lave? Og hvor fik du egentlig ideen fra? :-)

Svar:

Hej Irene

Rusland part 1 og 2. Fordi russerne er lige så venlige, som de er sære - og som Churchill (frit oversat) sagde: "Rusland er en gåde, omkranset af et mysterium, pakket ind i en rebus." Og det er et land, vi på holdet holder meget af at lave tv i. 

Kh. Peter

Spørgsmål

Samson:

Hvad er det værste ved at lave størst?

Svar:

Hej Samson

Jeg har generelle søvnproblemer, og Størst-optagelserne og tidsforskellene har bestemt ikke gjort det bedre. Og så har jeg elevatorvægt, så jeg skal tabe mig imellem programmerne :-)

Kh. Peter

Spørgsmål

Allan Jørgensen :

Hej Peter Tænker du nogensinde over at det er et drømme job du har :-) Mangler du en til at være fast følgesvend så siger du bare til.

Svar:

Hej Allan

Ja, det tænker jeg over hver dag. Jeg er også meget taknemmelig og ydmyg over for det - så tak, fordi I vil se programmerne. 

Kh. Peter

Spørgsmål

Natasia:

Hej Peter Tak for et fantastisk program. Jeg elsker at se det, og det giver mig lyst til at rejse alle mulige stedet hen i verden. Er der en chance for at du en dag laver et STØRST program om noget her i Danmark? Eller vil det altid være noget i udlandet? Kærlig hilsen Natasia

Svar:

Hej Natasia

Nej, jeg vil rigtig gerne lave noget fra Danmark. Og det kunne jo være et program om LEGO eller vindmøller... måske endda om termostater eller pumper - men det lyder måske ikke så sexet :-)

Kh. Peter 

Spørgsmål

Kenneth:

Hey Peter Tak for en fedt program vedr OL Hvordan var det at ha de to andre med?? Mvh Kenneth

Svar:

Hej Kenneth

Det var superfedt, og jeg har fået to nye rigtig gode venner :-)

Kh. Peter

Spørgsmål

Rikke:

Hej Peter. Elsker dine programmer. Nu har du været i Rio, men hvilket land har du syntes været det mest spændende sted at rejse til?

Svar:

Hej Rikke

Kina! Fordi de er så anderledes, og alligevel så minder de så meget om os. Da jeg var barn, sagde man, hvis du graver dig ned i jorden, så kommer du til Kina. Det er sådan et omvendt land på mange måder - alting er vendt på hovedet, men der er alligevel noget genkendeligt. 

Kh. Peter

Spørgsmål

Emil:

Hej Peter, tak for en række virkeligt inspirerende programmer! Det har været en sand fornøjelse :-) Hvilken OL-sportsgren skal du se? Mvh. Emil

Svar:

Hej Emil

Tak for de rosende ord. Nu skal der tænkes.... 100-meter-løb selvfølgelig - alternativt russiske kvinders kuglestød. Og så har jeg en gang haft en ungdomskæreste, der var synkronsvømmer. Har aldrig forstået den sportsgren, men meget fascinerende!

Kh. Peter

Spørgsmål

Jonas:

Hvad laver du når der ikke bliver filmet?

Svar:

Hej Jonas

Griner. Jeg bliver filmet hele tiden - har aldrig fred :-) ... 

Kh. Peter

Spørgsmål

Line:

Hvis du selv skulle vælge, hvilket program ville du så helst lave? Hammerslag, beliggenhed beliggenhed beliggenhed, eller størst?

Svar:

Hej Line

Størst - ingen tvivl om det. Det er mit barn. 

Kh. Peter

Spørgsmål

Jane Christensen:

Hej Peter . Tusind tak for endnu en super god udsendelse i dit selskab . Jeg holder så meget af udsendelser lavet af dig for man føler sig så velinformeret på en sød , sjov og ligefrem måde . Håber snart der kommer flere programmer . Kh Jane

Svar:

Hej Jane

Det bliver jeg helt rørt over at høre. Tusind tak, det er sådan noget, der gør det værd at stå op og gå på arbejde hver dag - og ja, der kommer syv nye udsendelser mere i år. 

Kh. Peter

Spørgsmål

Tobber:

Hvis du skulle leve af en bestemt råvare resten af livet, hvad ville du så vælge?

Svar:

Hej Tobber

Hmm, nu må jeg jo ikke sige øl, så det må blive kød - og helst ribeye fra Argentina - alternativt Australien, bevares! :-) 

Kh. Peter

Spørgsmål

Susanne:

Du besøgte Hiltlers ophold sted Du nævner det var stort og rørerende Hva har ellers påvirket dine følelser mest Susanne

Svar:

Hej Susanne

Hvis du mener i programmerne, så har det været verdens største hospitalsskib i Madagaskar. Det program bliver sendt til september.

Men jeg tænker da næsten dagligt på Stauffenberg, som satte bomben ved Hitlers fødder. 

Kh. Peter.