Rørt deltager slår rekord i Landmand søger kærlighed: - Det er for sindssygt

Det er aldrig sket før, at en landmand får SÅ mange breve. Se her, hvordan Ruud reagerer, og hvor mange breve han får i aftenens program.

126 breve. Så mange breve får 22-årige Ruud fra Nordjylland, og det er rekordmange i 'Landmand søger kærlighed'.

Om det er Ruuds nuttede geder, store ambitioner for sin gård eller flinke person, der har ramt de mange piger lige i hjertet, er ikke helt til at vide, men det rammer i hvert fald Ruud meget, at der er så stor interesse for ham.

- Et sted mellem 20 og 50, gætter Ruud på, da Lene Beier besøger ham på hans gård med sækken med breve i, som han skal læse sammen med venneparret Mikkel og Julie.

Det er godt nok mange, det er for sindssygt

Ruud

Skal sættes på plads

Det er også de to, som har meldt ham til programmet, fordi de mener, at det er ved at være tid til, at Ruud skal have en kæreste.

- Han har brug for en med lidt tålmodighed, og som kan forstå, at detl som Ruud har som arbejde, også er hans hobby, siger Julie, mens hendes kæreste Mikkel tilføjer:

- Og så skal det være en, der kan sætte ham lidt på plads.

Det kommer som en kæmpe overraskelse for Ruud, at han får hele 126 breve, og faktisk bliver han rørt.

Lidt genert klør han sig i panden, mens han stirrer ned på havebordet med de mange breve.

- Det er godt nok mange, det er for sindssygt, siger han, efter han lige har sundet sig lidt. For som han selv siger det, så er "det da fedt, at der er nogen, der synes, at det ikke er helt så tosset med en gedefarmer."

Han glæder sig rigtig meget til at læse alle brevene, og hvordan det går, kan du se i 'Landmand søger kærligheds' første program i den nye sæson, som bliver sendt på TV 2 i aften klokken 20.00. Men hvis du ikke kan vente, kan du allerede nu se snigpremiere på det første afsnit på TV 2 Play.

Selv om det er Ruuds venner, der har meldt ham til programmet, fordi de gerne ser, at han får en kæreste, er Ruud også selv indstillet på at få noget ud af sin medvirken. Og hvis det ikke ender med en sød kæreste, så håber han som minimum, at han lærer noget om sig selv.

Lær Ruud bedre at kende

TV 2 har stillet Ruud en række spørgsmål, så du kan lære ham lidt bedre at kende, inden programmet i aften går i gang. Hans svar kan du se herunder.

Hvilke tre ord beskriver dig bedst?

Humoristisk. Hjælpsom. Og så er jeg ret målbevidst i forhold til, hvem jeg er, og hvad jeg vil. Stædig. Og flink.

Hvad laver du på en typisk fredag aften?

- Der sidder jeg for det meste på sofaen og ser en film i fjernsynet. Eller også er jeg sammen med nogle kammerater og laver noget mad. Jeg bruger mest fritiden til at slappe af.

Hvad søger du i en kvinde – både personligt og udseende?

- De skal bare være flinke, stille og rolige, men der må også godt være gang i den. Modne, så de ikke er teenagere indeni. Kærlig og god at snakke med om alt. Og gerne en, der kan sætte mig på plads og give lidt modspil. 

- Hun må gerne være naturligt pæn. Og så falder jeg mest for brunetter. 

Selvom det er Ruuds venner, der har meldt ham til showet, er han klar til at møde kærligheden. Foto: TV 2 / TV 2

Hvad kan du tilbyde en kvinde?

- Mig selv. Ej, en sjov partner, der er kærlig og hjælpsom. Jeg har nogle lidt afvekslende dage, så jeg har masser af muligheder for at gøre ting. Jeg kan tilbyde en flink person, der kan gøre hverdagen god.

Hvad har det største øjeblik i dit liv været?

- Det må være, da jeg startede min gedegård i 2014. Det var et godt år. 

Hvad er det værste, du nogensinde har oplevet?

- Det var, da mine forældre solgte deres gård, hvor jeg er vokset op. Det var en drengedrøm at overtage min fars gård, men den blev ikke til noget. Det var noget af en mundfuld at sluge dengang. 

Ruuds største drøm var at få sin egen gård med en besætning af geder. Det har han opnået. Foto: TV 2 / TV 2

Hvad laver du i din fritid?

- Der hænger jeg ud med nogle kammerater, når de ikke er for kæreste-kedelige. Ellers går jeg og renoverer lidt på min ejendom. Så prøver jeg at finde lidt tid til at se mine forældre.

Er du et familiemenneske?

- Det er nok 50/50. Men hvis jeg skal have en familie, så skal det helst være en kernefamilie. Jeg vil gerne have børn, men det skal være med den rigtige. 

Hvad er dine tre yndlingsfilm?

- 'Transporter', det der 'Sjit happens', det er sjovt nok, og så er 'The Fast and the Furious'-filmene gode. Så det er en del actionfilm, hvor der sker noget.

Hvad er din yndlingsdrik?

- Heineken, det kan jeg godt lide. Og rødvin, det er bare godt. Og drinks som 'isbjørn' er også godt. Men helst øl på flaske. Det smager bedst.

Hvad er dit yndlingsdyr?

- Det er nok mine geder. Og så kommer hunden bagefter. Det er en rhodesian ridgeback, der hedder Boris. Den er min store superhelt.

Hvad er din yndlingsret?

- Det er steaks. Og lasagne. 

Hvem skal lave maden? Dig eller kæresten?

- Jeg er god til at lave mad. Jeg kan også godt bage. Vi kan sagtens finde ud af en ordning om, hvem der skal lave mad. Det generer mig ikke at lave mad. Mine kammerater og medhjælpere siger i hvert fald, at det er godt.

Hvor god er du til at tage dig af huslige ting?

- Hvis jeg havde mere tid, så tror jeg, at det ville være bedre. Jeg får da støvsuget. Og jeg får da også vasket tøj, hvis jeg mangler noget, eller hvis jeg skal noget. 

Hvilke huslige ting kniber det med at få gjort?

- Mit hus er indrettet meget enkelt. Jeg har bare et bord, nogle stole, en sofa og lidt køkkenting. Så jeg kunne egentlig godt bruge hjælp til at indrette det lidt med nipsting.

Hvad er din største drøm?

- Den har jeg jo sådan set allerede fået opfyldt ved at få min gedefarm. Så mit næste mål er at få mere mælk ud af mine geder. Og så vil jeg nok gerne finde en kæreste.

Hvorfor blev du landmand?

- Det blev jeg nok, fordi min mor og far er landmandsbørn. Og så er landbrugslivet generelt fedt. Der er altid luft, god plads og masser at finde på. 

- Livet på landet er favoritten, sådan vil det altid være.