Livsstil

Efter besøg af spøgelsesjæger: Nu sover to-årige Vigga om nattten

To-årige Vigga fra 'Det mystiske Danmark' taler ikke længere med ukendte væsener på børneværelset efter besøg fra en spøgelsesjæger.

Tingene fløj rundt i stuen, elektronikken tændte af sig selv, og familiens to-årige datter, Vigga, skreg flere timer om natten, mens hun grædende pegede mod noget ved døren.

Som seerne så mandag aften i 'Det mystiske Danmark', så har der løbende været en del mystiske episoder hos Ann-Sofie Holst og Lasse Rasmussen fra Sydsjælland. I programmet valgte familien derfor at få besøg af mediet og spøgelsesjægeren Jasper Søgård.

Han forsøgte undervejs at uddrive en "feminin energi" på to-årige Viggas værelse. Men spørgsmålet er så, om det overhovedet har virket efterfølgende? 

- Lige efter optagelserne gik det helt amok her. Men det sagde Jasper også godt kunne ske. Vigga græd hele natten, men så blev det langsomt bedre, og nu er det bare helt normalt. Hun er ikke længere utrøstelig og peger ikke mod døren mere, fortæller Ann-Sofie Holst, der er mor til to-årige Vigga.

Elektronikken spøger stadig

Hun hæfter sig ved, at der heller ikke har været andre mystiske oplevelser i huset - udover elektronikken, der stadig har sit eget liv.

- Det har gjort en forskel, at de har været der. Det er svært at sige, hvad det har gjort. Men der har været noget, som nu er væk, siger Ann-Sofie Holst.

I programmet nævner Jasper Søgård, at han kan fornemme en feminin energi, som gerne vil komme med nogle beskeder til familien omkring børnene. Hvem det kan være, har familien dog stadig svært ved at definere. 

- Han nævner en dame på min side, men jeg kan ikke rigtig kæde det sammen. Både min mormor og farmor er gået bort, men om det kan være dem, ved jeg ikke, siger Ann-Sofie Holst.

Er det spøgelser?

Hun tvivler dog stadig på, at det er spøgelser, der har været på spil i huset. Men hvad var det så?

- Jeg tror, der var noget, man ikke kan forklare. Måske er det, som Puk Elgård siger, nogle energier. Jeg ved det ikke, siger Ann-Sofie Holst.

Hør i videoklippet herunder, hvordan Puk Elgård forholder sig til den mystiskel del af Danmark: