Landmand søger kærlighed

Har de fundet kærligheden? Sådan går det med Ruuds piger

Det blev ikke til noget mellem Ruud og hans mange bejlere på trods af store følelser. Hør, hvordan det går pigerne i dag.

Finder man ikke kærligheden i 'Landmand søger kærlighed', så finder man i det mindste venskaber. 

Det gør sig i hvert fald gældende for de tre piger, som landmanden Ruud valgte at invitere hjem til sin gård. Emma, Carina og Katja er nemlig blevet gode veninder.

Når Emma og jeg er sammen, er det som om, vi har kendt hinanden i fem år.

Carina, 'Landmand søger kærlighed'

Så meget, at de alle tre skal mødes i den kommende weekend for at hygge og tage en tur i Randers Regnskov. 

- Jeg snakker rigtig godt med Katja og Carina. Så jeg har fået to rigtig gode veninder ud af at være med i programmet, fortæller Emma til TV 2.

- Vi fik et rigtig specielt bånd os tre, fordi vi oplevede så mange følsomme ting på én gang. Det priser jeg mig meget lykkelig for. Når Emma og jeg er sammen, er det som om, vi har kendt hinanden i fem år, istemmer Carina.

Se det sidste afsnit af 'Landmand søger kærlighed' i aften klokken 20 på TV 2 eller allerede nu på TV 2 PLAY.

Tror stadig på kærligheden

Kærligheden mellem landmanden Ruud og Emma udviklede sig ikke efter kameraene blev slukket. Blandt andet fordi de først for alvor skulle lære hinanden at kende der. 

- Når man lærte hinanden at kende uden for optagelserne, så vi lærte hinanden at kende på en helt ny måde, fortæller Emma.

Jeg nød virkelig at være sammen med ham, så jeg håber helt sikkert, at vi kan mødes en dag og få snakket tingene igennem og blive venner.

Emma, 'Landmand søger kærlighed'

Men selvom det ikke blev til noget mellem Emma og Ruud, og hun godt forstår, at hende og Ruud ikke kan være de bedste venner på grund af Ruuds nye kæreste, så håber hun, at de en dag kan snakke sammen. 

- Jeg nød virkelig at være sammen med ham, så jeg håber helt sikkert, at vi kan mødes en dag og få snakket tingene igennem og blive venner, og ses som venner. Men det tror jeg ikke kommer til at ske. I hvert fald ikke lige nu, siger Emma.

I mellemtiden er Emma stadig på jagt efter kærligheden.

- Jeg er slet ikke blevet afskræmt fra kærligheden. Jeg er sikker på, at den rigtige er derude et sted.

Hun har fået mange venneanmodninger og beskeder på facebook, men har ikke haft overskud til at svare på dem alle endnu. 

Modtager masser af beskeder på facebook og mail

Det er ikke kun Ruud og Emma, der efter deres deltagen i 'Landmand søger kærlighed' modtager masser af beskeder på facebook og mail.

Carina har nemlig i skrivende stund modtaget op mod 120 beskeder på det sociale medie og på mail.

- Folk er bare så søde. De skriver, at jeg fortjener det bedste. Og min instagram er også gået helt amok. Det er lidt mærkeligt, jeg er jo bare mig, jeg er bare Carina, siger hun om de mange beskeder. 

Men blandt de mange beskeder var der én, der fangede Carinas opmærksomhed. Det var nemlig en, der blot skrev følgende:

  1. 24-årig maskinarbejder fra Herning

    Hej Carina

Og det fangede Carinas nysgerrighed, da hun havde fået nok så mange beskeder med lange indledende forklaringer. 

- Så der tænkte jeg ’Nå, det var da spændende’. Der kunne man være med til at starte samtalen, siger hun.

De to har nu set hinanden flere gange og er i gang med at finde ud af, om det skal være de to. Derfor vil hun heller ikke kalde ham for en kæreste. De 'ses' bare. 

- Vi skal lige mærke efter, om det er noget. Men han er super sød, siger hun.

Har fundet en kæreste på nettet

Den af pigerne, der er nået længst med kærligheden, er Katja, som var den første til at blive sendt hjem fra gården af Ruud. Katja har nemlig fået en kæreste.

- Jeg mødte ham på nettet, hvor vi skrev lidt sammen. Jeg forventede egentlig ikke noget, men det er jo når man mindst forventer det, at det sker, fortæller Katja til TV 2.

Hendes nye kæreste er 32 år og arbejder som slagter. Og så opfylder han alle de kriterier for en mand, som Katja har.

- Vi klikkede bare rigtig godt sammen, og så har vi bare holdt sammen siden. Jeg tror sgu, at han er den eneste ene. Der er bare mange ting, hvor det føles rigtigt.

Landmanden Ruud valgte Katja fra, fordi han blandt andet så hende mere som en ven end en potentiel kæreste. Og det har Katja tit oplevet, at fyre gjorde. Men ikke denne gang. 

- Det er rigtig dejligt, at jeg ikke kun bliver betragtet som vennepotentiale længere. Jeg bliver behandlet som en prinsesse, men uden han lader mig bestemme det hele. Man kan mærke på ham, at han kan lide mig, som den jeg er og ikke bare som ven. Vi er både venner, men også kærester, fortæller hun.

Det har vi taget med

Udover et venskab, så har de tre piger fået en masse med i bagagen ved at være med i 'Landmand søger kærlighed'.

- Emma og jeg har snakket om, at hvis ikke vi havde meldt os til, ville vi ikke have stået her i dag, siger Carina, der slet ikke ville have været foruden de oplevelser, hun fik på gården. 

- Hvis ikke jeg havde været med, havde jeg ikke fået de oplevelser, som vi fik ude på gården. Jeg ville aldrig have fundet på at skulle brygge øl, trimme en ged eller nogle af de andre ting, vi oplevede.

For Emmas vedkommende har hun lært en lang række ting om sig selv.

- I starten var jeg meget stille. Men jeg fandt ud af, at jo mere jeg var mig selv, jo bedre var det. Jeg har altid haft svært ved at møde nye mennesker. Men man skal ikke være bange for at være sig selv, for man er jo god nok som man er, siger hun.

Katja har lært, hvad hun søger i en fyr efter hun var med i programmet. Og når hun ser tilbage, var Ruud slet ikke den fyr. De to taler i dag en smule sammen.

- Vi taler stadig lidt sammen over sms eller snap for at høre, hvordan det går, siger Katja.

Se det sidste afsnit af 'Landmand søger kærlighed' i aften klokken 20 på TV 2 eller allerede nu på TV 2 PLAY.