Landmand søger kærlighed

Vibeke flyttede ind hos Michael: Børnene har reageret helt forskelligt

Michael fandt i Vibeke kærligheden i 'Landmand søger kærlighed'. Nu vil parret til at renovere Michaels gamle familieejendom.

Som den eneste landmand 'Landmand søger kærlighed' fandt den 35-årige Michael kærligheden.  

Endda en kærlighed, som han aldrig har oplevet før, nemlig i Vibeke. 

I sidste afsnit af denne sæsons 'Landmand søger kærlighed' gik der ikke lang tid, før parret blev kærester, og Vibeke flyttede ind på Michaels gård på Langeland.

Min søn er rigtig glad for at være her og er faldet godt til i børnehaven. Han er også rigtig glad ved Michaels mor og resten af familien.

Vibeke, kærester med landmanden Michael

Nu fortæller Vibeke til TV 2, at både hun og hendes 3-årige søn, Simon, er kommet godt på plads på gården.

- Min søn er rigtig glad for at være her og er faldet godt til i børnehaven. Han er også rigtig glad for Michaels mor og resten af familien, fortæller hun til TV 2.

Anderledes er det dog med hendes to ældre piger, der kommer på besøg hver 14. dag og i ferien.

- De har taget godt imod Michael. Pigerne er lidt generte, lige så generte som Michael. Men det er jo nok også lidt anderledes for piger i teenagealderen, end det er for en 3-årig, siger hun.

Vil renovere familieejendom

Michael bor på en gård, som er nedarvet fra hans familie gennem flere generationer. Det bærer huset også præg af. Derfor vil han og Vibeke nu lige så stille i gang med at renovere huset. 

- Jeg har fået sat mit præg på huset, men jeg kom jo i høstsæsonen, men vi regner med at renovere lidt til vinter, fortæller hun. 

I første omgang vil parret male. Blandt andet i spisestuen, som du kan se et klip fra nedenunder. 

Michaels spisestue er indrettet i gammel stil.

Selvom Vibeke og Michael vil renovere, er der en række af ting, som de ikke vil ændre på.

- Det skal males lyst, og så skal der nyt gulvtæppe og nye gardiner, men det gamle møblement kommer til blive der. Det hører ligesom til der, fortæller hun.

Senere går turen til andre steder i huset.

- På et tidspunkt skal vi have lavet køkken og bad.

Alderen har ingen betydning for børn

I sidste program i 'Landmand søger kærlighed' fortæller Michael, at han stadig gerne vil have sine egne børn, selvom Vibeke allerede har tre. Det fortæller Vibeke, at hun er åben overfor - og det er hun stadig. 

- Vi overvejer stadigvæk, om vi skal have børn. Men det skal lige planlægges lidt, fortæller Vibeke. 

Og at de begge er oppe i årene, hvilket måske kan give problemer med en potentiel graviditet, har de to snakket om. 

- Vi har godt snakket om det med alderen, men jeg tror ikke, at det bliver noget problem, siger hun.

Tv-vært Lene Beier spørger landmanden Michael og kæresten Vibeke, om de skal have børn.

Er startet op som selvstændig

Som Vibeke fortalte i sidste afsnit af 'Landmand søger kærlighed', så snakkede Vibeke om, at det sagtens ville kunne lade sig gøre for hende at få et job på Langeland. Og det er lykkedes hende.

- Jeg er jo startet som selvstændig på Tåsinge, som fodterapeut ude i Gymnastikhuset. Det er noget, der skal arbejdes op, men jeg tager det stille og roligt, siger hun.

Og selvom det så småt er blevet hverdag, og Michael har arbejdet en masse i forbindelse med høsten, så er de to stadig lige så glade for hinanden.

- Han har selvfølgelig arbejdet meget i sommer, men det vidste jeg jo. Når det bliver vinter, kommer Michael jo på halv tid, så der får vi lidt mere tid sammen, fortæller Vibeke.