Livsstil

Ejer forbløffet: Katten Fluffy dukker op efter 13 år

Fluffy forsvandt for over et årti siden - nu er den dukket op hele 350 kilometer væk. Søndag blev kat og ejer genforenet.

Norske Lena Deviks kat forsvandt for 13 år siden. 

Den var dybt savnet, og der blev ledt længe efter den. Men da den ikke dukkede op, regnede ejeren med, at katten var blevet taget af en ræv.

Det skriver norske TV 2.

Fredag aften fik familien fra Fetsund nær Oslo et noget overraskende opkald.

- Det er utroligt! Dyrenes Beskyttelse Kristiansand ringede til mig i går aftes og spurgte, om jeg havde mistet en kat. Jeg blev meget overrasket og forklarede, at ja, engang for meget lang tid siden, fortæller Lena Devik til det norske medie.

Da hun fik tilsendt billeder, var hun ikke i tvivl, og skrev denne opdatering på Facebook: 

- Jeg er helt overvældet - er det virkelig muligt, men det er det efter at have set billederne. Fluffy er fundet. 

Dyrenes Beskyttelse Kristiansand fik kendskab til Fluffy, efter en kvinde fandt en efterladt kat i Søgne i det sydlige Norge og tog sig af den et par uger. Hun tog den derefter til en dyrelæge, som fandt et øremærke.

Til dyreværnets store overraskelse boede ejeren til katten hele 350 kilometer derfra. Derfor måtte de tjekke tallene fra øremærket, der ellers var tydelige, flere gange. 

Da de hørte, at katten havde været forsvundet i 13 år, blev forbløffelsen kun større. 

- Vi har aldrig hørt om noget lignende, siger Arnfrid Robstad fra Dyrenes Beskyttelse Kristiansand til norske TV 2.

Dyreværnet oplyser, at katten virker lidt mager, men ellers sund og rask. Det er uvist, hvor katten har opholdt sig de sidste mange år, så de efterlyser oplysninger fra folk, der enten er stødt på Fluffy eller som har passet den. 

Søndag blev katten, der i dag er 16 år, og ejer genforenet - herunder kan du se de rørende billeder. 

FUNNET ETTER 13 ÅR - 35 MIL HJEMMEFRA Vi hentet Fluffy i Søgne for to dager siden, der en snill dame hadde matet han i...

Posted by Dyrenes Beskytter Kristiansand on Sunday, November 20, 2016