Korpset

Var tæt på at miste førligheden - nu skal han igennem sit livs hårdeste udfordring

Lægerne tvivlede på, at Frederik Bundesen ville komme til at gå, efter han brækkede hoften fem steder. Men nu deltager han i tv-programmet 'Korpset'.

Det er knap tre år siden, at den nu 25-årige Frederik Bundesen kom slemt til skade, mens han stod på snowboard. Hans hofte brækkede fem steder under et styrt - og lægerne var ikke sikre på, at han nogensinde ville kunne gå igen. 

- Det har været en hård kamp, hvor jeg har været igennem meget genoptræning. Men jeg er kommet til et punkt nu, hvor jeg næsten er i bedre form end før skaden, fortæller Frederik Bundesen til TV 2.

Han medvirker nu i TV 2s nye program 'Korpset', hvor han sammen med 29 andre danske, veltrænede mænd skal igennem et træningsforløb, som fire tidligere jægersoldater har designet ud fra deres egne erfaringer fra Jægerkorpset.

- Jeg håber ikke, skaden kommer til at have en indflydelse på det, vi skal ud på. Det ville være ærgerligt, hvis skaden kom frem igen - men det er jo ikke noget, jeg kan kontrollere, siger han.

Opfordret til at at overveje specialstyrkerne

Til daglig læser Frederik Bundesen til ingeniør, men inden da havde han en kort karriere i Forsvaret som værnepligtig.

Jeg kommer til at gøre noget, som jeg ikke troede var muligt

Frederik Bundesen

- Jeg var meget fanget af hele universet. Jeg klarede det rigtig godt og blev opfordret til at overveje specialstyrkerne, men valgte at tage en akademisk uddannelse først. Men lige siden har jeg tænkt; hvad nu, hvis man gjorde det alligevel. Så at være med i 'Korpset' er en mulighed for at se, om jeg vil ville have det, der skal til for at komme ind i specialstyrkerne, fortæller Frederik Bundesen.

At gennemføre 'Korpset - gjort af det rette stof' giver ikke adgang til Jægerkorpset, men for deltagerne er det en mulighed for at se, hvor langt de kan presse sig selv.

Korpset - gjort af det rette stof

Vi lever i en tid, hvor der er stort fokus på fysiske præstationer. Men i programmet 'Korpset' ønsker TV2 at vise, at virkelig råstyrke ikke kan måles på musklernes størrelse, men skal findes i psyken.

Fire tidligere Jægersoldater har specialdesignet et kursusforløb, baseret på deres egne oplevelser og erfaringer, som 30 danske veltrænede mænd skal igennem. 

De har meldt sig for at prøve deres fysiske og mentale styrke af. For først, når de har presset sig selv til det yderste, ved de, om de har, hvad der skal til for at blive elitesoldat. Om de er gjort af det rette stof.

Forventer et ekstremt pres

Ud over den genoptræning, han har modtaget efter sin snowboardulykke, træner han crossfit, løber og surfer. Men hans allerstærkeste sider, som han vil bruge i 'Korpset', skal ikke findes i fysikken.

- Min stærkeste side er, at jeg kender mig selv godt psykisk - jeg ved, hvad jeg kan, og at jeg kan presse mig. Jeg kender min krop og mit sind. Derudover er jeg en holdspiller, og jeg går ikke solo i det her. Vi er hel gruppe hårde drenge, der skal igennem det her, og man kan ikke gøre det på egen hånd, mener Frederik Bundesen, der forventer, at instruktørerne i 'Korpset' tager ham helt derud i sit sind, hvor han aldrig før har været.

- Min forventning er at blive presset ud til der, hvor jeg nærmest ikke kan genkende mig selv. Jeg tror, det bliver et så ekstremt pres, at jeg kommer til at gøre noget, som jeg ikke troede var muligt, siger Frederik Bundesen.

25-årige Frederik Bundesen får testet sin fysik og psyke af fire tidligere elitesoldater i programmet 'Korpset'.

Du kan se Frederik Bundesen og de andre aspiranter i 'Korpset' onsdag klokken 20.00 på TV 2.

Her er de 30 aspiranter

#1 Sebastian

Sebastian Urban Hansen

By: Sorø

Alder: 19 år

Højde: 174 cm

Vægt: 70 kg

Profession: Holder sabbatår

Om: Sebastian har været en fodbolddreng, men i teenageårene begyndte han at føle sig større og tungere end de andre. Det resulterede i, at han begyndte at træne hårdere og spise mindre. Han opdagede hurtigt, at det især hjalp at spise mindre, og det blev starten på en spiseforstyrrelse.

Fysik: I dag har Sebastian arbejdet sig ud af spiseforstyrrelsen. Han dyrker dog stadig meget motion og er i god fysisk form.

Baggrund for deltagelse: Sebastian drømmer om at blive jægersoldat og ser ’Korpset’ som en tyvstart på at indfri drømmen.

Foto: Mastiff / TV 2

#2 John

John Dybkjær

By: Silkeborg

Alder: 38 år

Højde: 180 cm

Vægt: 75 kg

Profession: Gymnasielærer

Om: John er kåret til ’Årets lærer’ på Silkeborg Gymnasium, og går meget op i lærergerningen. Derudover er han far til fem børn i alderen fem til 15 år.

Fysik: I fritiden løber han adventurerace, o-løb og ultraløb, hvoraf det seneste var 260 kilometer.

Baggrund for deltagelse: John har meldt sig til ’Korpset’, fordi det emmer af eventyr og fysiske udfordringer. Han vil gerne bevise over for sine børn og elever, at han kan gennemføre ’Korpset’.

Foto: Mastiff / TV 2

#3 Marius

Marius Vaitiekus

By: Nakskov

Alder: 31 år

Højde: 196 cm

Vægt: 98 kg

Profession: Lastbilchauffør

Om: Marius er fra Litauen og har boet i Danmark i otte år.  Han er lastbilchauffør og sover fra mandag til fredag i sin lastbil, da han i hverdagen arbejder i København, mens han i weekenden bor sammen med sin kæreste i Nakskov.

Fysik: Han er tidligere eliteroer på det litauenske landshold. Han træner stadig meget og har altid sin TRX med i lastbilen, så han kan træne hvor som helst.

Baggrund for deltagelse: Marius drømmer om at blive elitesoldat, men da han er litauisk statsborger, kan han ikke arbejde i det danske forsvar. Derfor er ’Korpset’ hans sidste chance for at opleve de fysiske og mentale udfordringer, elitesoldater skal kunne klare.

Foto: Mastiff / TV 2

#4 Michael

Michael Flinker

By: Aarhus

Alder: 29 år

Højde: 178 cm

Vægt: 67 kg

Profession: Sergent

Om: Michael er sergent på Skive Kasserne og bor med sin kæreste i Aarhus. Han er vokset op med sin mor og mormor. Den eneste mand i familien var hans onkel, der var soldat, hvilket inspirerede Michael til en militær karriere. Foruden sergentuddannelsen har Michael også en uddannelse som finansøkonom.

Fysik: Han dyrker forskellige former for sport og er meget fysisk i sit arbejde. Fra militæret er han blandt andet vant til at gå march med rygsæk.

Baggrund for deltagelse: Michael vil gerne være jægersoldat og har en plan om at søge ind senest i 2020. ’Korpset’ er derfor hans mulighed for at prøve det af og tjekke formen af.

Foto: Mastiff / TV 2

#5 Morten

Morten Sort

By: Nørresundby

Alder: 34 år

Højde: 181 cm

Vægt: 73 kg

Profession: Afdelingschef i tømrerfirma

Om: Morten er uddannet tømrer og i dag afdelingschef i Hustømrerne og holder desuden foredrag om sundhed og motion i virksomheden. Som ung var han i en bilulykke, hvor lægerne fortalte ham, at han ligeså godt kunne have været blevet lam. Derfor er han i dag meget taknemmelig for at være sund og rask.

Fysik: Som barn spillede han fodbold, men i de sene teenageår blev han fanget af styrketræning og øgede sin vægt med 25 kilo. Han blev siden træt af at være stor og begyndte at løbe. Han har tilbagelagt både maraton, triatlon og ironman med flere podieplaceringer.

Baggrund for deltagelse: Morten ser ’Korpset’ som en udfordring, hvor han kan lære noget om sig selv. Han vil gerne have pillet hverdagens facader af.

Foto: Mastiff / Tv 2

#6 Nick

Nick Augoustakis

By: København

Alder: 30 år

Højde: 178 cm 

Vægt: 75 kg

Profession: Fysioterapeut

Om: Nick har købt sin egen klinik, hvor han som fysioterapeut behandler elitesportsfolk. Han bor med sin kone og barn.

Fysik: Han har spiller professionel fodbold i AGF, B93 og Frem. Han dyrker langdistance triatlon og peakede i 2015, da han fik en 11. plads ud af 300 i verdens hårdeste løb Wasdale Worlds Hardest ½ Triathlon.

Baggrund for deltagelse: Nick er ud af en familie af elitesoldater. Hans far har været jæger og på landsholdet i militær femkamp. Han har derfor meldt sig til ’Korpset’ for at kunne snakke med rundt om familiebordet, når snakken går om de hårde krav. Samtidig ønsker han at bryde sin egen grænse.

Foto: Mastiff / TV 2

#7 Hans Henrik

Hans Henrik Lauritzen

By: Vejle

Alder: 50 år

Højde: 178 cm

Vægt: 73 kg

Profession: Direktør i eget firma, der sælger hospitalsudstyr

Om: Hans Henrik er administrerende direktør i sit eget firma, men går meget op i, at han kan varetage alle funktioner i firmaet lige fra at lave kaffe til at sælge. Han blev skilt for seks år siden, og bor i dag sammen med sine to teenagebørn.

Fysik: Han træner i Budz Bootcamp, som er et islandsk træningskoncept, der minder om specialstyrkernes træningsmetoder.

Baggrund for deltagelse: Hans Henrik ser jægerne som fuldendte mennesker og gode kammerater, og det tiltaler ham. Han har altid fortrudt, at han aldrig forsøgte at blive jæger. Hvis han klarer ’Korpset’ vil det være en stor sejr. Hvis han falder fra, kan han slippe tanken om, hvorvidt han skulle have søgt ind.

Foto: Mastiff / TV 2

#8 Frederik

Frederik Bundesen

By: København

Alder: 25 år

Højde: 181 cm

Vægt: 78 kg

Profession: Læser til ingeniør

Om: Frederik er adopteret fra Colombia og opvokset i Gentofte med en storesøster, der også er adopteret og en lillebror, der er biologisk. Frederik var ude for en snowboardulykke for knap tre år siden, hvor han brækkede sin hofte. Lægerne tvivlede på, han ville kunne komme til at gå ordentligt igen, men efter en ordentlig omgang genoptræning er Frederik i dag tilbage i sin aktive livsstil.

Fysik: Han er ekstrem snowboarder, surfer, løber og crossfitter.

Baggrund for deltagelse: Frederik afsluttede sin værnepligt i Flyvevåbenet i Karup med topkarakter og blev af sine overordnede opfordret til at søge ind i Jægerkorpset eller Frømandskorpset. Han valgte dog at tage en uddannelse først, men han er stadig fristet af specialstyrkerne.

Foto: Mastiff / TV 2

#9 Peter

Peter Tran

By: København

Alder: 28 år

Højde: 168 cm

Vægt: 61 kg

Profession: Læge

Om: Peter er født af vietnamesiske forældre, der kom til Danmark i 70erne som de første krigsflygtninge fra Vietnam. Han er opvokset i et socialt belastet boligkvarter og har fået en asiatisk opvækst. Hans forældre har talt vietnamesisk til ham, hvilket gjorde, at han fik det svært i skolen, hvor lærerne troede, han var mindre begavet. Senere fandt hans specialklasselærer dog ud af, at han bare havde svært ved at tale dansk. I dag er Peter uddannet læge og arbejder på idrætmedicinsk afdeling og er ved at skrive en ph.d i ortopædkirurgi.

Fysik: Han har dyrket styrkeløft på eliteniveau og vundet DM. Han er desuden en hurtig løber.

Baggrund for deltagelse: Peter har tidligere søgt Frømandskorpset, men fik kolde fødder.

Foto: Mastiff / TV 2

#10 Renni

Renni Jaque

By: Valby

Alder: 38 år

Højde: 180 cm

Vægt: 81 kg

Profession: Kørende konsulent for Philip Morris Aps

Om: Renni elsker sit job, fordi han har en stor grad af frihed og møder mange nye mennesker. Han er konsulent, hvor han kører rundt og sælger Marlboro. Han bor sammen med sin kæreste og har en søn på et år. Renni lider af kronisk kronisk tyktarmsbetændelse, hvilket kan være meget smertefuldt.

Fysik: Han er ultraløber og løber seks dage om ugen. Han har deltaget i DM.

Baggrund for deltagelse: Renni har tit tænkt på, hvordan hans liv ville være, hvis han havde valgt en militær karriere. Samtidig vil han gerne udfordre, hvor hans grænse er, da han aldrig er gået ud af et løb. Han vil også gerne bevise, at hans kroniske tyktarmsbetændelse ikke er en hindring.

Foto: Mastiff / TV 2

#11 Carl

Carl Fiedler

By: Sæby

Alder: 44 år

Højde: 163 cm

Vægt: 68 kg

Profession: Havnebetjent

Om: Carl er uddannet sømand, men arbejder i dag som havnebetjent, da hjemveen tog over. Derudover spiller han revy i Hou, maler, laver lamper og bygger juletræer.

Fysik: Han træner triatlon og har gennemført en ironman.

Baggrund for deltagelse: Carl er jægerfan og sluger alt tv, radio og artikler om specialstyrkerne råt. Han har tidligere søgt ind hos Slædepatruljen Sirius, men blev sorteret fra af psykologen med begrundelsen om, at han kunne finde på at tage chancer.

Foto: Mastiff / TV 2

#12 Jacob

Jacob Justesen

By: Aarhus

Alder: 26 år

Højde: 174 cm

Vægt: 71 kg

Profession: Læser en professionsbachelor i salg og marketing

Om: Jacob bor i Aarhus med sin kæreste. En dag vil han gerne flytte tilbage til Mors, hvor han er fra. Han vil gerne bruge sin uddannelse til at blive eventkoordinator.

Fysik: Han har gennemført ni maratonløb og to ironman. Han sigter nu efter at kvalificere sig til VM i ironman på Hawaii.

Baggrund for deltagelse: Jacob føler ikke, at han har nået sin grænse gennem hans løb, og han vil derfor gerne presse sig selv de sidste ti procent, han mangler. Det vil han for at lære sig selv bedre at kende. Samtidig håber han, at ’Korpset’ kan gøre ham mere hård, så han bliver bedre til at træffe hurtige beslutninger.

Foto: Mastiff / TV 2

#13 Jacob

Jacob Lind Skytte

By: Brabrand

Alder: 24 år

Højde: 193 cm

Vægt: 77 kg

Om: Som barn var Jacob en rod, der mobbede de andre, men en lærer fik i 8. klasse omvendt ham. Jacob er i sin fritid vild med at spille computerspillet World of Warcraft, og så har han i mange år været spejder. Jacob vil gerne være skolelærer.

Fysik: Han løber orienteringsløb.

Baggrund for deltagelse: Jacob tænker, at ’Korpset’ kan give ham noget vægt bag sine ord, når han skal være lærer. Han vil også gerne bevise, at han kan være hård.

Foto: Mastiff / TV 2

#14 André

André Axelsen

By: Tjele

Alder: 32 år

Højde: 174 cm

Vægt: 70 kg

Profession: Smed

Om: Som værnepligtig blev André kasseret efter to uger. De skulle løbe et forhindringsløb og for at hjælpe de tungere i gruppen, lagde han sig ned på alle fire, så de andre kunne bruge ham som skammel. Det resulterede i en skulderskade, der kostede ham militær- og jægerdrømmen. André er ked af, at han militærkarriere aldrig blev til noget.

Fysik: Han dyrker triatlon og ironman.

Baggrund for deltagelse: André føler sommetider, at arbejds- og familelivet bliver lidt trivielt. Samtidig trænger han til en udfordring, der ikke bare er fysisk, men også psykisk.

Foto: Mastiff / TV 2

#15 Martin

Martin Møller

By: København

Alder: 35 år

Højde: 185 cm

Vægt: 95 kg

Profession: Læser idræt og arbejder som personlig træner

Om: Martin var for få år siden en stor mand på 135 kilo. Siden har han tabt 38 kilo og halveret sin fedtprocent. Kiloene sneg sig langsomt på siden gymnasietiden. Martin har lavet en livsstilsændring fra at gå mest op i at drikke øl med vennerne og flade ud på sofaen til at ændre kost og træne. Martin er gift og er lige blevet far.

Fysik: Han træner funktionel træning som crossfit, Nordic Race og løber orienteringsløb.

Baggrund for deltagelse: Martin vil gerne vinkle endeligt farvel til den store fyr, han engang var.

Foto: Mastiff / TV 2

#16 Anton

Anton Boelskifte

By: København

Alder: 27 år

Højde: 179 cm

Vægt: 80 kg

Profession: IT-trainee

Om: Anton bor sammen med sin kæreste og er uddannet civilingeniør. Han arbejder med IT i BaneDanmark og er aktiv i Hjemmeværnet. 

Fysik: Han træner på forhindringsbane med sin deling i hjemmeværnet.

Baggrund for deltagelse: Anton er i hjemmeværnet og meget glad for det, men han vil gerne vise, at alle hjmmeværnsfolk ikke bare er nørder. Derudover vil han gerne se, hvor langt han kan gå i 'Korpset', da han aldrig har prøvet at presse sig til grænsen og miste overblikket.

Foto: Mastiff / TV 2

#17 Mick

Mick Dyreholt

By: København

Alder: 29 år

Højde: 178 cm

Vægt: 77 kg

Profession: Selvstændig tømrer

Om: Mick bor med sin kæreste. Han er selvstændig tømrer og laver primært plankeborde. Ved siden af er han uddannet massør, fitnessinstruktør og personlig træner.

Fysik: Han dyrker ultraløb og svømning, men har været skadet en del.

Baggrund for deltagelse: Mick har meldt sig for at finde sin mentale- og fysiske grænse. Han er en holdspiller og er mest bange for at blive stillet over for en udfordring i ’Korpset’, der vil kræve, at han kun tænker på sig selv.

Foto: Mastiff / TV 2

#18 Henrik

Henrik Kamstrup-Nielsen

By: Hellerup

Alder: 34 år

Højde: 180 cm

Vægt: 80 kg

Profession: Flyveleder

Om: Henrik er gift og har to børn. Til daglig arbejder han som flyveleder i Københavns Lufthavn, som er et job, der kræver, at han kan have mange bolde i luften og en høj stressterskel.

Fysik: Han dyrker den israelske kampsport krav maga, der kræver en god allround styrke og en mentalitet, hvor man bliver ved at kæmpe videre.

Baggrund for deltagelse: Hans store drøm har altid været at blive jægersoldat, men han blev fravalgt på grund af en flækket knæskal og har derfor ikke fået testet, om han ville kunne klare optagelsesprøven.

Foto: Mastiff / TV 2

#19 David

David Bonde Pedersen

By: Aarhus

Alder: 27 år

Højde: 182 cm

Vægt: 68 kg

Profession: Studerende

Om: I skolen blev David mobbet og havde det ikke godt. Da han var 20 år gammel, vejede han 105 kilo, hvilket gjorde ham ked af det. Så en dag besluttede han sig for at lægge sin livsstil om, og i dag er han 40 kilo lettere.

Fysik: David løber meget og er hurtig.

Baggrund for deltagelse: David har meldt sig til ’Korpset’ for at teste sig selv. Han kan godt lide at presse sig selv helt derud, hvor man rammer muren. Samtidig vil han gerne motivere andre til en aktiv livsstil.

Foto: Mastiff / TV 2

#20 Christian

Christian Blondeau Vendler

By: Frederiksberg

Alder: 27 år

Højde: 182 cm

Vægt: 88 kg

Profession: Jobsøgende

Om: Christian flyttede som barn meget rundt i verden, da hans far var udstationeret. Derefter gik han på Herlufsholm Kostskole, gymnasium og til sidst Copenhagen Business School, hvor han har taget en kandidat.

Fysik: Han dyrker triatlon, har gennemført en halv ironman og 380 kilometer cykling.

Baggrund for deltagelse: Christian har været værnepligtig i Søværnet, hvor han blev opfordret til at søge specialstyrkerne. De har været lidt af en drengedrøm for ham at komme i Jægerkorpset, men han valgte det fra, da hans mor syntes, det var en dårlig idé. Derfor vil han gerne prøve sin fysik og psyke af i ’Korpset.

Foto: Mastiff / TV 2

#21 Philip

Philip Nielsen

By: København

Alder: 28 år

Højde: 175 cm

Vægt: 68 kg

Profession: Pædagogmedhjælper

Om: Philip bor med sammen sin kæreste. Han arbejder til daglig som pædagogmedhjælper i en SFO, men drømmer om at blive politibetjent. Han har søgt ind hos både politiet og militærpolitiet, hvor han bestod de fysiske test, men blev sorteret fra ved samtalen.

Fysik: Han træner meget forskelligt og er i allround form.

Baggrund for deltagelse: Philip ærgrer sig over, at han blev valgt fra til samtalerne ved politiet og militærpolitiet, så hvis han gennemfører ’Korpset’ vil han få bevist, at han er god nok og samtidig få selvtilliden til at søge ind i politiet igen.

Foto: Mastiff / TV 2

#22 Henrik

Henrik Karol Nielsen

By: Søborg

Alder: 24 år

Højde: 175 cm

Vægt: 74 kg

Profession: Studerende og personlig træner

Om: Henrik bor hjemme hos sin mor. Ved siden af sit studie arbejder han som personlig træner og er generelt en rigtig fitnessentusiast.

Fysik: Han træner i fitnesscenter og træner mest bodybuilding.

Baggrund for deltagelse: Henrik har meldt sig til ’Korpset’ for at vise, at han er mere end en pumpet overklassedreng.

Foto: Mastiff / TV 2

#23 Ulrik

Ulrik Valentiner-Branth

By: Gentofte

Alder: 23 år

Højde: 181 cm

Vægt: 72 kg

Profession: Studerende

Om: Ulrik er vokset op i Gentofte og som en modreaktion på det, lever han nu meget spartansk uden materielle goder. Ulrik er en lidt stille fyr, der har det svært med piger, men han er meget fællesskabsorienteret.

Fysik: Ulrik er meget udholdende. Han har løbet en halv ironman, hvor hans resultat kvalificerede sig til VM. Han har også gennemført Vasa-løbet uden at have trænet op til det.

Baggrund for deltagelse: Ulrik elsker at udfordre sig selv og for ham er Jægerkorpsets optagelsesprøve den ultimative manddomsprøve. Samtidig håber han, at ’Korpset’ kan give ham selvtillid, så han kan få det nemmere med piger.

Foto: Mastiff / TV 2

#24 Benjamin

Benjamin Bjerregaard

By: Solrød Strand

Alder: 40 år

Højde: 183 cm

Vægt: 87 kg

Profession: Salgschef i et firma, der sælger IT-udstyr

Om: Benjamin er salgschef, men han går mest op i at være en motivation for andre gennem sit job som personlig træner og kostvejleder. Han har trænet sig stærk, fordi han vil kunne bære sin kone. Da hun fødte parrets andet barn, blev hun nemlig genoplivet to gange og lå på intensiv i en måned.

Fysik: Han er utrolig stærk og muskuløs.

Baggrund for deltagelse: For Benjamin er ’Korpset’ den ultimative udfordring.

Foto: Mastiff / TV 2

#25 Kenneth

Kenneth Liljegren

By: Mårslet

Alder: 43 år

Højde: 183 cm

Vægt: 86 kg

Profession: Socialpædagog på institution for udsatte unge

Om: Kenneth går meget op i sit arbejde med udsatte unge. Det er en stor del af hans identitet at være rollemodel. Som barn var Kenneth selv en rod, der lavede ballade og hang ud med de hårde drenge, men han fik vendt bøtten, da han kom i plejefamilie og begyndte at bokse.

Fysik: Han boksetræner og er derfor i god form både med hensyn til styrke og kondition.

Baggrund for deltagelse: Kenneth vil gerne vise et godt eksempel for de unge, han arbejder med på institutionen. Og så vil han gerne se, om han er så sej, som han tror. 

Foto: Mastiff / TV 2

#26 Michael

Michael Roskov Alstrup

By: Valby

Alder: 26 år

Højde: 181 cm

Vægt: 93 kg

Profession: Marineoverkonstabel i Søværnet

Om: Michael har haft en rodet barndom og flyttede som 16-årig hjemmefra og på efterskole. I dag arbejder han i Søværnet og har skabt sin egen lille familie med kæreste og hund.

Fysik: Han motioner, men er ikke supermotionist som mange af de andre deltagere. Han har dog erfaring med march.

Baggrund for deltagelse: Michael træner op til at komme i Frømandskorpset, som han ser som det ypperste inden for militæret. I programmet vil han derfor teste, hvor langt hans krop og psyke kan klare sig lige nu.

Foto: Mastiff / TV 2

#27 Mark

Mark Raaddam

By: Odense

Alder: 28 år

Højde: 185 cm

Vægt: 93 kg

Profession: Folkeskolelærer

Om: Mark havde en barsk barndom, hvor både hans mor og far havde et højt alkoholforbrug. Som voksen udviklede Mark selv et usundt forhold til alkohol, men han har været i behandling og rør i dag ikke alkohol. Trods en hård opvækst har Mark fået en gymnasial uddannelse og er i dag uddannet lærer.

Fysik: Han træner fitness til husbehov.

Baggrund for deltagelse: Marks smil og charme har hjulpet ham langt gennem livet, så han vil gerne prøve en udfordring, hvor det ikke hjælper. 

Foto: Mastiff / TV 2

#28 Michael

Michael Ryel

By: Søborg

Alder: 24 år

Højde: 178 cm

Vægt: 81 kg

Profession: Personlig træner

Om: Michael bor med sin kæreste. Han er uddannet mekaniker, men arbejder som selvstændig personlig træner. Som barn havde han svært ved at styre sine aggressioner, men med hjælp fra en psykolog, har han fået styr på det.

Fysik: Han styrketræner seks gange om ugen og har stillet op i Mens Physique.

Baggrund for deltagelse: Michael er adrenalinjunkie og kan godt lide, når tingene er lidt farlige. For ham er ’Korpset’ ukendt terræn og derfor også spændende.

Foto: Mastiff / TV 2

#29 Dennis

Dennis Andreasen

By: Glamsbjerg

Alder: 31 år

Højde: 186 cm

Vægt: 84 kg

Profession: Økonomikonsulent i landbrugssektoren

Om: I størstedelen af sit liv har Dennis lidt af rygsmerter, hvilket var en stor udfordring for ham, da han arbejdede som landmand. Dennis har dog altid gerne villet klare tingene selv og søgte først hjælp den dag, hvor han vågnede og ikke kunne bevæge sig. Her fik han konstateret rygsøjlegigt. Alligevel fortsatte han i nogle år som landmand, men måtte til sidst sadle om og blive konsulent.

Fysik: Han dyrker boksning, konditionstræning og styrketræning

Baggrund for deltagelse: Selvom han har en kronisk lidelse, vil han gerne vise, at han kan klare en udfordring som ’Korpset’.

Foto: Mastiff / TV 2

#30 Henning

Henning Duvander Iversen

By: Odense

Alder: 50 år

Højde: 174 cm

Vægt: 85 kg

Profession: Klejnsmed

Om: Træning fylder alt i Hennings liv. Han gør det for at vedligeholde sig selv, og fordi han elsker udfordringer. Ud over at træne bruger Henning tid med familien og træner ofte også sammen med sine børn.

Fysik: Hver eneste dag cykler Henning 41 kilomenter, træner i frokostpausen og om aftenen. Han har gennemført maraton og ironman. Derudover har han udfordret sig selv ved at lave 5050 armbøjninger på sin 50 års fødselsdag og har lavet 1.600 kropshævninger.

Baggrund for deltagelse: Henning ser Jægerkorpsets optagelsesprøver som en af de ultimative fysiske prøver. Han vil derfor gerne se, om ’Korpset’ kan gøre ham så presset, at han bukker under. Samtidig vil han gerne bevise, at han ikke er for tung og gammel til at kunne følge med.

Foto: Mastiff / TV 2