GO'

Brødrene Olsen: Husk at dyrke sex hele livet

Kærlighed, nærhed og kropslig kontakt bør være en prioritet - også når man rammer den tredje alder, lyder det fra de to brødre.

Det er vigtigt at holde gang i kærligheden hele livet igennem, mener musikerbrødrene Niels og Jørgen Olsen. Og sex er en del af det. 

De to mænd er i tresserne, og de medvirker i Spies’ seneste kampagnefilm 'Do it forever'.

Do it forever

Reklamefilmen 'Do it Forever' er den sidste reklame i Spies' 'Do it for'-triologien. 'Do it for Denmark' og 'Do it for Mom' opfordrede danskerne til at tage på ferie for at dyrke parforholdet og undfange til gavn for hele landets befolkningsvækst.

Med Do it Forever 'vil Spies gerne give forældrene lidt kompensation for deres ihærdige indsats, så sexlivet igen kan få et nyk opad'. 

Kilde: Spies

Reklamen er blevet vist over 750.000 gange på Youtube, siden den dukkede op i november. Det er den sidste reklame i en triologi, der opfordrer danskere til både at rejse mere og dyrke noget mere sex. Denne gang fokuseres der på den ældre generation.

Niels Olsen har været gift siden 1974, mens Jørgen Olsen har været gift siden 1968, og de to brødre er i 'Go' aften Danmark' for at fortælle om, hvad de selv gør for at holde gang i kærligheden.

- Hvis man vil beholde sit ægteskab, så bliver man nødt til at forny det hele tiden på en legende og fin måde. Man bliver nødt til engang imellem at klæde sig pænt på for hinanden, man bliver nødt til at invitere sin kone ud at spise, at give hende nogle komplimenter, ikke mindst. At man knuser hende og kysser hende, siger Jørgen Olsen. 

Brødrene Olsen

En dansk pop/rock-duo, der består af Jørgen Olsen og Niels 'Noller' Olsen.  

Deres hits tæller 'Angelina', 'San Francisco', 'Dans, Dans, Dans', 'Marie, Marie' og 'Neon Madonna'.  

I 2000 vandt duoen Eurovision med sangen 'Smuk som et stjerneskud' - på engelsk 'Fly on the Wings of Love'. 

- Jeg husker også at rose - det er det vigtigste, lyder det fra den 66-årige musiker. 

Det er lillebror, den 62-årige Niels 'Noller' Olsen, enig i: 

- Også det der med, at man hver dag viser sin kærlighed. At man siger godnat til hinanden og giver hinanden et lille kys og kram. 

Kan være tabuemne

De to brødre vil gerne slå et slag for, at man husker at holde gang i sexlivet hele livet igennem. Også selvom lysten måske ikke er på samme niveau som tidligere.

- Det er da rigtigt nok, at sexlysten daler. Men jeg synes, det er forfærdeligt, når jeg hører mennesker sige: "vi har overhovedet ikke haft sex eller rørt ved hinanden de sidste to år", siger Niels Olsen. 

Jørgen Olsen oplever, at det kan være et tabuemne at diskutere sex blandt den ældre generation - men mest, når det handler om par, som ikke lader til at dyrke sex længere. 

- Det kan måske være meget pirreligt og forkert at rippe op i nogle ting, som man ikke har lyst til. Så man skal altid sætte en finger i jorden, siger han.

Øverst på siden deler Brødrene Olsen ud af deres egne erfaringer, og herunder kan du se hele 'Do it forever'-reklamen: 

Her kan du se den sidste reklame i Spies' 'Do it'-triologi.