Livsstil

Nybyggerne-Lise har født: - Der er kommet en ny lille fis til verden

Vinderne af 'Nybyggerne' er blevet forældre til en søn, der indtil videre er en tro kopi af sin far.

Lise Vandborg og Michael Stig Christensen "stornyder" deres lille decemberbarn. 

På Instagram og Facebook afslører parret søndag, at de har fået en søn, der blev født for tre dage siden. 

- Herhjemme er der kommet en ny lille fis til verden. Han kom i torsdags, og det gik så godt. Nu stornyder vi hinanden og barsler hele januar. Vi er SÅ glade, skriver parret på deres fælles Facebookside. 

Tusindvis af lykønskninger

Lise Vandborg fortæller til TV 2, at sønnen, der vejer 3800 gram og måler 52 centimeter, kom til verden en dag før terminsdatoen. 

Ægtefællen Michael, Lises mor og søster var til stede under fødslen, og torsdag aften var de hjemme igen.  

- Vi har det rigtig godt. Det er så dejligt at være på den anden side af det hele, fortæller hun. 

Over 10.000 personer har i løbet af kort tid sendt en hjerte afsted til gør-det-selv-parret på Instagram, ligesom flere end 7000 personer har sendt en 'reaktion' på Facebook. 

- Mange har skrevet, at de vidste det, fordi der har været stille på de sociale medier de sidste dage. Det er lidt underligt, at folk, som man slet ikke kender, sidder og tænker på en, men det er da meget hyggeligt, siger Lise Vandborg og uddyber om den korte pause:

- Vi har holdt det tilbage de sidste tre dage, fordi vi bare gerne ville have det lidt for os selv. Og lige vente til de vildeste hormoner havde lagt sig, og man har vænnet sig til tanken. 

'Vildsen' og 'Lille V'

Parret har fundet et navn til sønnen, som de venter med at offentliggøre, men de kalder ham 'Vildsen' og 'Lille V'.

Han opfører sig indtil videre lige efter bogen, fortæller hun - også selv om han ikke ligner sin mor. 

- Han ligner faktisk næsten kun sin far. Man kan selvfølgelig ikke være i tvivl om, at han kommer fra mig, men der er ikke mange kendetegn fra mig endnu. Men det er dejligt, at han ligner sin far, siger hun og tilføjer:

- Ellers så kan han jo altid få noget pænt tøj på. 

Første aften alene

Siden fødslen har parret haft besøg af familiemedlemmer i huset i Farum, som de vandt i slutningen af marts 2016 i tv-programmet 'Nybyggerne'.

I aften er første aften alene i hjemmet, der ligger cirka en halv times kørsel fra Lise Vandborgs søster. 

- Vi har lige sendt de sidste gæster ud af døren, så der er helt ro i huset. Det er dejligt, selv om vi virkelig har sat pris på at have familien her de sidste dage. Men jeg tror nu godt, at min søster kunne finde på at stå her igen i morgen, konstaterer hun glad. 

Det har været et begivenhedsrigt år for 22-årige Lise og 23-årige Michael, der vandt 'Nybyggerne' i marts, blev gift i august og fødte en søn i december.