TV 2 CHARLIE

'Talkshowet Meyerheim' trækker stikket efter 11 år på skærmen

Et hav af kendte gæster har været forbi Michael Meyerheims sofa, men efter denne sæson er det slut.

Den kommende sæson af 'Talkshowet Meyerheim' bliver samtidig den sidste, for efter 11 sæsoner lukker og slukker programmet. 

Det er en beslutning, som Michael Meyerheim har truffet i fællesskab med TV 2 Charlie.

Programmet stopper, mens det er på toppen, lyder det fra den erfarne tv-vært. 

 - Sæsonen 2016 var den bedste nogensinde seermæssigt. Så ved at gøre det nu, ved jeg med mig selv, at vi stopper, mens legen er god, siger Michael Meyerheim.

Sendt siden 2006

Talkshowet blev sendt første gang i 2006 og har blandt andet haft besøg af kendisser som skuespillerne Mads Mikkelsen, Sidse Babett Knudsen og Viggo Mortensen, tidligere fodboldstjerner som Brian Laudrup og Peter Schmeichel, ligesom statsministre som Helle Thorning-Schmidt, Anders Fogh Rasmussen og Lars Løkke Ramussen har lagt vejen forbi. 

 - Vi er sindssygt stolte af de mange gode programmer, Michael Meyerheim har lavet gennem årene, og nu glæder vi os til det nye, vi skal lave sammen, siger kanalchef Sune Roland Jensen.

Det er nemlig ikke slut for tv-værten, der fortsat er at finde på kanalen i blandt andet 'Spørg Charlie' til efteråret, og så er der også et nyt program på trapperne.  

I denne sæson får den orange sofa i 'Talkshowet Meyerheim' blandt andet følgeskab af nye ansigter som kok og iværksætter Claus Meyer, producer Søren Rasted og komiker Jonatan Spang.

Se premiere på sæson 11 af 'Talkshowet Meyerheim' 1. februar klokken 20.55 på TV 2 CHARLIE. Onsdag 25. januar er der snigpremiere på TV 2 PLAY.