Landmand på jagt efter kærlighed fik pris og kys på scenen

Der var i den grad prisregn over 'Landmand søger kærlighed' ved dette års Reality Awards.

Landmænd på jagt efter sommerfugle i maven og den store kærlighed hev fredag aften hele fire priser hjem under årets Reality Awards, der hædrer reality-deltagere, castere og tv-programmer i den kategori.

Her blev Michael og Vibeke fra 'Landmand søger kærlighed' kåret til 'Årets par', Ruud og Emma fik prisen for 'Årets scoring', mens TV 2-værten Lene Beier nu kan kalde sig for 'Årets tv-vært'.

Ruud, der ikke længere er sammen med Emma, fik endnu en pris, da han også blev kåret som 'Årets mandlige deltager'. 

- Jeg tænkte bare 'det er så meget løgn'. Mig som lille gedebonde, der render rundt i Nordjylland.

Landmanden Ruud, der fik hele 126 breve i seneste sæson af 'Landmand søger kærlighed', fik ikke kun en pris, men også et kys af den garvede realitydeltager, Susan K. Og det passede ham helt fint:

- Jeg synes, det var fedt nok. Det er sgu da fed. Så har jeg også prøvet det.

Overrasket prisvinder

Det kom i den grad bag på landmanden Michael, at han og kæresten Vibeke blev kåret til 'Årets Par' ved Reality Awards.

Som den eneste deltager i 'Landmand søger kærlighed' fandt 35-årige Michael kærligheden, da han mødte den to år ældre Vibeke, der er mor til tre - og det var én kærlighed, han aldrig havde opblevet før. 

Og fredag aften blev deres kærlighed hædret med en pris.

- Jeg blev helt overrasket. Jeg havde regnet med, at det ville blive Geggo og hendes kæreste, sagde Michael til TV 2 lige efter, han var vendt tilbage til sin plads i Imperial, hvor Reality Awards løb af stablen.

Michael blev blandt andet kendt som en meget genert mand i programmet, hvor han ofte var nervøs for, om han nu fik sagt tingene rigtigt.

Men overraskende nok stod han med rank ryg og holdte en takketale med Vibse ved sin side. Dog ville han dog gerne have holdt en lidt længere tale, hvis det stod til ham selv.

- Jeg fik slet ikke takket hele holdet og TV 2. Det ville jeg gerne have gjort, men det hele var så overvældende, siger han.