Kæmpede om et hus til 2,9 millioner: Mød de fire par i 'Nybyggerne' 2017

Fire helt ufærdige huse skal forvandles til fire drømmehjem. Her kan du komme helt tæt på parrene fra 'Nybyggerne' 2017.

Peter Ingemann følger fire vidt forskellige par, der skal færdigbygge og indrette hver deres hjem i tredje sæson af TV 2-programmet 'Nybyggerne'.

Her skal parrene på et begrænset budget og på bare ti uger få alt fra soveværelse og badeværelse til køkken og have til at gå op i en højere enhed. 

Og parrene knokler løs, for i sidste ende venter der vinderne en præmie: Nemlig det hus, som de selv har skabt - til en værdi af 2,9 millioner kroner.

- Jeg har det, som om jeg har fødselsdag inden i maven. Man glæder sig så meget til, at noget skal ske. Og man ved i bund og grund ikke, hvad der sker endnu, siger Cecilie Handberg, der sammen med sin kæreste Jonas Henriksen flytter ind i "Rødt hus".

Rå huse og 300.000 kroner

Husene, som de fire par skal forvandle til deres drømmebolig, har en størrelse på 130 kvadratmeter og ligger i Gistrup uden for Aalborg.

Her rykker de ind i henholdsvis gult, blåt, rødt og grønt hus.

De fire nye par i TV 2-programmet 'Nybyggerne'-
De fire nye par i TV 2-programmet 'Nybyggerne'- Foto: TV 2

Når de flytter ind, er der hverken lagt gulv, monteret døre eller sat fliser op i husene. Hvert par har 300.000 til at færdiggøre deres hus - og hvordan de indretter de forskellige rum, er derfor op til hvert enkelt par.

Fakta om Nybyggerne

Fire par skal i løbet af 10 uger skabe en personlig drømmebolig med begrænsninger på tid og penge, men ubegrænsede mængder kreativitet og knofedt.

Peter Ingemann følger de medvirkendes strabadser, når de hver uge kæmper om at vinde ekstra penge til det samlede projekt.

I finalen, der sendes live, afgør seerne via sms, hvilken familie, der vinder konkurrencen og dermed huset fra 2E Bolig.

- Vi elsker at bygge, men det her bliver vores største udfordring nogensinde, siger Steen Magelund, der sammen med sin partner Marianne Hjorth er programmets ældste par. 

Undervejs er der dog mulighed for at tjene lidt ekstra penge. Det par, som dommerne mener leverer uges bedste rum, vinder nemlig 20.000 ekstra til budgettet.

Nybyggerne skal dog ikke kun imponere dommerne. For når de fire drømmehuse står færdig, er det seerne, der bestemmer, hvem der skal vinde huset til en værdi af 2,9 millioner kroner.

'Nybyggerne' bliver sendt hver onsdag klokken 20.00 på TV 2 fra den 15. februar. Klik på billedet af parrene herunder og læse mere om hvert pars personligheder, roller og udfordringer:

Her er de fire par i Nybyggerne