Det så du ikke på tv: Her får kvinderne problemer i 'Nybyggerne'

Det endte både med buler i bilen og flækkede fliser, da 'Nybyggerne' skulle lave badeværelser. Se her de eksklusive klip, der ikke var med på tv.

Som nye nybyggere er der mange ting at holde styr på, når der skal bygges badeværelse. Og det kan godt skabe problemer - måske især for kvinderne i 'Nybyggerne'.

For hvad, man ikke ser i selve tv-programmet, er, at både Marianne, Christine og Anne undervejs kommer galt afsted på hver deres måde.

- Det, der sker, er, at vi bor på en bakke. The hills of Aalborg. Og hvis man så drejer lidt skævt med traileren, går det galt, forklarer Christine Penthien Delmar fra 'Blåt hus'.

"Du har ødelagt bilen"

Da hun skal bakke, laver traileren derfor en dyb bule i bilen - og det er hendes kæreste Mikkel ikke helt tilfreds med.

- Christine forhelvede, du har ødelagt bilen. Den er banket helt ind. Åh, det irriterer mig, siger han i situationen, men bløder så senere op.

- Det er også træls med de trailere. Så drejer de og alt muligt, når man skal bakke med dem. Jeg skal også altid hjælpe min mor, siger han drillende.

Se i videoklippet øverst, hvor galt det går for Christine, Anne og Marianne. Herunder kan du se, hvordan Cecilie og Jonas tackler pludselig at være bremset i arbejdet:

Forskellen mellem københavnere og jyder skal måske findes i pauserne, kan man se i 'Nybyggerne'.

Flækker fliser midt om natten

Hos Anne og Todd i 'Grønt hus' er det inde i selve badeværelset, der opstår problemer for Anne.

Her er hun nemlig, efter det er blevet mørkt, kommet i lære som fliseskærer hos Todd - og det resulterer i flere knækkede fliser undervejs.

- Hvorfor er det svært for mig, når det ikke er for dig? Jeg kan ikke forstå, hvordan jeg kan være så dårlig til det her, siger Anne Bach og tilføjer:

Nybyggerne kæmper om 2,9 millioner kroner

Fire par skal i løbet af 10 uger skabe en personlig drømmebolig med begrænsninger på tid og penge, men ubegrænsede mængder kreativitet og knofedt.

Peter Ingemann følger de medvirkendes strabadser, når de hver uge kæmper om at vinde ekstra penge til det samlede projekt.

I finalen, der sendes live, afgør seerne via sms, hvilken familie, der vinder konkurrencen og dermed huset fra 2E Bolig til en værdi af 2,9 millioner kroner.

'Nybyggerne' bliver sendt hver onsdag klokken 20.00 på TV 2

- Når mænd gør det, er det bare "knæk". Når jeg gør det, skal jeg lægge alle mine kræfter i.

Mister nøglerne til bilen

Under processen opstår der også pludselig problemer for Marianne i 'Gult hus', efter parret har haft startproblemer med vinduet. Midt i det hele har hun nemlig mistet bilnøglerne - tror hun.

- Hvis jeg har for mange ting i hovedet, så kan jeg ikke huske, hvor jeg har lagt noget, forklarer Marianne Hjorth, der går op og ned i huset og tilbage til bilen for at lede efter dem.

Først da hun læner sig indover førersædet, mærker hun noget i sin forlomme i skjorten.

- Åh for satan. Jeg har selvfølgelig lagt dem ned i lommen her, griner Marianne Hjorth, der samtidig ser sit snit til også at drille sin mand.

- Forleden dag ledte Steen efter en lille kost, og jeg spurgte så senere, om han havde fundet den. Det havde han, men han ville ikke sige hvor. "Hvorfor ikke", spurgte jeg. "Fordi jeg havde den i hånden", fortæller Marianne Hjorth.

Her er de fire par i Nybyggerne

Anne & Todd

Grønt hus: Anne og Todd

Grønt hus: Anne Bach, 30 år, Todd Edlin, 32 år og Lily på 2,5 år

By: Bor sammen til leje i et hus i Aalborg

Baggrund: Anne studerer Digital design og kommunikation og er oprindeligt fra Aalborg. Todd er oprindeligt fra New Zealand og uddannet bygningskonstruktør. Sammen har de datteren Lily på 2,5 år og drømmer om at få et barn mere.

Parret mødte hinanden for ni år siden.  Anne var på jordomrejse og mødte Todd i New Zealand. Da hun skulle hjem til Danmark, sagde Todd ”I’ll come check it out” – de har været sammen lige siden.

Visioner: Anne og Todd vil gerne bygge så meget, som de kan selv. De identificerer sig med en grøn livsstil og kunne godt tænke sig at være selvforsynende - bl.a. ved at dyrke grøntsager selv.

Rollefordeling: Todd er håndværkeren og elsker, når tingene er af god kvalitet og gennemarbejdede. Han er ud af en håndværkerfamilie, og hans far og farfar har sammen bygget Todds barndomshjem. Anne elsker at finde ting i den blå avis og gå på loppemarked med sin mor og moster. 

Udfordringer: De tror selv, det bliver en udfordring at få noget sjæl ind i helt nyt hus. 

Du kan følge Anne og Todd på deres Facebookside HER

Foto: TV 2

Cecilie & Jonas

Rødt hus: Cecilie og Jonas

Rødt hus: Cecilie Handberg, 27 år og Jonas Henriksen, 26 år

By: Bor sammen i en lejlighed i Søborg

Baggrund: Cecilie er skolelærer og Jonas er lærerstuderende.  De har ikke børn endnu, men katten Max udgør det tredje familiemedlem.  Parret skal giftes til februar, og de ser dette som den ultimative par-test før ægteskabet: ”Hvis vi kan bygge et hus sammen, så kan vi alt”.

Visioner: De vil gerne skabe mere plads til at have gæster til middag, end de har nu i deres lille lejlighed. Samtidig skal der være plads til både katten Max og et børneværelse – og så vil Jonas gerne have et herre-værelse, som han kan ”game” i.

Generelt vægter de, at hjemmet skal være i konstant forandring, og at det ikke må blive for planlagt eller ”pænt”.

Rollefordeling: Jonas har øje for, om tingene vil fungere praktisk. Han er derfor heller ikke så begejstret for pynt. Det er Cecilies afdeling.

Cecilie er impulsiv og god til at få skæve og kreative idéer. Som Jonas siger: ”Cecilie får idéerne, og jeg sorterer i dem”.

Udfordring: Parret er klar over, at de ikke er de store håndværkere, og at de måske vil blive overraskede over, hvor svært det bliver. 

Du kan følge Cecilie og Jonas på deres Facebookside HER

Foto: TV 2

Marianne & Steen

Gult hus: Marianne og Steen

Gult hus:  Marianne Hjorth, 64 år og Steen Magelund, 69 år

By: Bor hver for sig i København, men drømmer om at flytte sammen.

Baggrund: Marianne er journalist, og Steen er pensioneret, han har tidligere haft sit eget trykkeri. De to har dannet par i fire år.

Marianne har længe haft en lyst til at vende hjem til Aalborg, hvor hun er født og opvokset. Hendes venner og familie bor stadig i området, og Steen er med på at slå sig ned der.

Visioner: De elsker at bygge og have gang i projekter, og deres stil kan beskrives som et mix af gammelt og nyt. Både IKEA og ting fra antikforretninger er velkommen i deres hjem.

De går tit til kunstudstillinger, i teatret, på museer eller i biffen for at blive inspireret – ligesom de også inspireres af rejser, boligmagasiner og gåture i byen eller naturen. I deres fælles bolig drømmer de blandt om et walk-in closet og et orangerie. 

Rollefordeling: Marianne får for det meste idéen, men så sparrer de, og ideen vokser. De snakker om det og lægger en plan. Hvis det ikke giver mening, eller er urealistisk, siger Steen stop.

Udfordring: De kan have svært ved at sige nej til at hjælpe, og det kan måske blive et dilemma, hvis de er pressede, og egentlig burde lave deres egne ting færdige.

Du kan følge Marianne og Steen på deres Facebookside HER

Foto: TV 2

Christine & Mikkel

Blåt hus: Christine og Mikkel

Blåt hus: Christine Penthien Delmar, 27 år og Mikkel Ibsen, 28 år.

By: Christine og Mikkel er begge fra Nordjylland, men har boet i fire forskellige byer i de fem år, de har været sammen. Nu er de klar til at slå sig ned i Aalborg.

Baggrund: Mikkel er netop stoppet som professionel håndboldspiller. Han læser nu til civilingeniør indenfor byggeri. Christine har netop afsluttet sin kandidatuddannelse i ledelse i kreative processer og laver nu frivilligt arbejde.

Visioner: Christine er meget optaget af bæredygtig tankegang, økologi og anvendelse af naturlige materialer. Det handler om at passe på hinanden og passe på den verden, vi bor i.

Mikkel holder på, at det også skal give mening og være behageligt og funktionelt.

Rollefordeling: Mikkel kan det håndværksmæssige. Hele familien er håndværkere, der gennem generationer har bygget alting selv. Nu vil han gerne bevise, at han også kan selv. Christine får idéerne og går meget op i det æstetiske i hjemmet.

Udfordring: Den største udfordring bliver tid og penge. Bæredygtigt kan være dyrt og hjemmelavet kan tage tid.

Du kan følge Christine og Mikkel på deres Facebookside HER

Foto: TV 2