GO'

Kendte kvinder hylder farkroppen: - Det er ligesom at knalde med en vandseng

Fire kendte kvinder har sat sig for at give mandekroppen et ordentligt skud kærlighed.

Skuespillerne Sofie Stougaard, Kaya Brüel, Trine Gadeberg og Anne Sofie Espersen er ikke i tvivl.

De vil hellere have en mand med lidt for meget på sidebenene, end én der er skåret i granit. 

- Det er vigtigere at have humor end vaskebræt. Det er dejligt at kunne grine sammen og kunne slappe af sammen uden at skulle opnå nogle kropslige mål, siger Sofie Stougaard i Go' aften Danmark på TV 2.  

- Vi elsker jer, som I er

For at budskabet trænger igennem til mændene, har de fire skuespillerinder i gruppen City Singler, der er aktuelle med teatershowet 'Taget på sengen', skrevet en sang, der hylder farkroppen, som den knap så stramme mandekrop kaldes. 

Selvom sangen er fuld af humor og ironi, så skal budskabet tages bogstavligt.

- Det er en kærlighedserklæring til mændene. Jeg tror bare, det er vigtigt at sige, 'hej mænd, vi elsker jer, som I er', fordi der bliver hoppet meget på mænd i det hele taget, forklarer Kaya Brüel.

Afstemning

Hvilken mandekrop er du til?

Kvinder er for kræsne

De fire skuespillerinder bag sangen kan sagtens se det pæne i en veltrænet mand, men de vil ændre idealet, så erfaringer og viden betyder mere end kroppen.

Det bliver bestemt understreget i sangen, hvor de blandt andet synger, at de vil have en farkrop, der er ligesom en sækkestol og en vandseng at knalde med.

Det er sexet, når man kan spise bøf bearnaise og drikke rødvin uden at sidde med en smoothie til.

Kaya Brüel

- Det er jo ikke sådan, at vi synes, 'puh hvor er det grimt med en veltrimmet fyr'. Jeg synes bare, at indholdet tit er mere vigtigt. Mange kvinder er kræsne ved første øjekast, men så skal de spørge ind til noget af det indeni, og så glemmer de alt om det, Kaya Brüel. 

Bøf bearnaise uden smoothie

Det kan måske lyde som et carte blanche til mændene til at gå amok i chips og cola på sofaen, men helt så langt vil kvinderne ikke tage det. 

Kvinder skal ikke hele tiden gå og banke mænd oven i hovedet.

Kaya Brüel

- Det er jo ikke fordi, vi opfordrer folk til at blive diabetespatienter. Vi synes stadig, det er dejligt at kunne gå op i sig selv, men alt med måde, siger Sofie Stougaard.

- Det er sexet, når man hviler i sig selv og kan spise bøf bearnaise og drikke rødvin uden at sidde med en smoothie til, forklarer Kaya Brüel.

Stop med at hoppe på farkroppen

Skuespillerinderne håber, at sangen vil minde kvinderne om, at de skal slappe lidt af over for deres mænd. 

- Kvinder skal ikke hele tiden gå og banke mænd oven i hovedet. Det hele er ikke så perfekt, siger Kaya Brüel, mens Sofie Stougaard understreger, at kvinderne skal huske det samme overfor sig selv.

- Man skal kunne det hele på den halve tid, og man bliver helt bekymret, fordi der er så mange ting, der skal leves op til, for at få det gode liv. Men man skal også nogen gange have det lidt godt, slappe af og hvile i sig selv, siger Sofie Stougaard. 

Hør de fire skuespillerinders hyldestsang til farkroppen i videoen øverst.