GO'

Fars rørende besked til DSB-ansat rørte tusinder - fik hendes svar på direkte tv

En takkehilsen til en DSB-ansat har i den forgangne uge høstet tusindvis af likes på Facebook. Nu har den kvindelige ansatte svaret på opslaget.

Toårige Frederik har haft en hverdag med kemo og isolation, siden han var et år gammel.

I sidste uge fik den lille dreng en oplevelse, som han normalt ikke får - af en kvindelig DSB-medarbejder ved Langenæs, der gav Frederik og hans far en privat rundvisning på DSB's tog-værksted.

Dét fik Frederiks far, Kristoffer Jørgensen, til at skrive en varm tak på DSB's Facebookside.

- Anne Lise Bødker, som hun vist hed, resten af personalet, og dermed også DSB har givet min søn en af hans største oplevelser, han har haft i sit liv indtil videre, skrev Kristoffer Jørgensen i opslaget, som efterfølgende fik tusindvis af likes på Facebook.

Og opslaget er også nået frem til den kvinde, som viste Frederik og hans far rundt på værkstedet.

I Go' aften Danmark sendte en både overrasket og ydmyg Anne Lise Bødker sin hilsen tilbage til familien.

- Jeg havde faktisk tænkt, at jeg ville skrive til dig, for jeg blev meget rørt over den besked, du har skrevet. Da jeg så den første gang, kunne jeg ikke læse den færdig men måtte lige tage en pause undervejs. Tænk, at det har haft så stor betydning for jer, at vi brugte en halv times tid sammen på at se på togene på værkstedet, lyder begyndelsen på Anne Lise Bødkers hilsen til Kristoffer Jørgensen og sønnen, Frederik.

- For mig er det godt at vide, at jeg kunne give en smule positivitet til en lille dreng, som ikke har haft det så let.

Du kan se hele indslaget og hendes hilsen på TV 2 Play

"Det er sådan hun er"

Kristoffer Jørgensen, der ikke var klar over, at han skulle se Anne Lise Bødkers hilsen, havde selv skrevet til hende, men han havde ikke fået hendes svar, før det dukkede op på skærmen.

Og familiefaren var ikke overrasket over hendes ord.

- Det er sådan hun er. Det er utrolig varmt, lød Kristoffer Jørgensen umiddelbare reaktion på Anne Lise Bødkers svar på hans opslag.

Han er glad for, at hendes venlighed er blevet bemærket og anerkendt af så mange.

- Det er fantastisk, at medmenneskelighed bliver krediteret på den måde. Det havde jeg slet forestillet mig, overhovedet, siger han.

Der er blevet snakket meget om togturen

Selvom det måske ikke var noget særligt for DSB og Anne Lise Bødker, har turen rundt på værkstedet betydet rigtig meget for Kristoffer Jørgensen - og ikke mindst for Frederik, som stadig taler om togene.

Hej DSB! Jeg har en historie jeg gerne vil dele med jer og hvem der nu ellers måtte se med. Den omhandler et par af...

Posted by Kristoffer Jørgensen on Friday, April 21, 2017

På grund af sin sygdom og strålebehandlingen har toårige Frederik levet stort set isoleret fra omverden, og derfor var det en kæmpe oplevelse, da Anne Lise Bødker lukkede dem ind og gav dem en privat rundvisning.

- Der er blevet snakket meget om den togtur. Han har fået en oplevelse, som han ikke har fået før - som er helt særlig og helt positiv, fortalte Kristoffer Jørgensen i Go' aften Danmark.

I forhold til sin sygdom så har Frederik det "okay", lyder det fra Kristoffer Jørgensen.

- Vi står og venter på en raskmeldig nu, som forhåbentligt kommer lige om straks.