GO'

Linse Kessler fortryder kun én ting som mor: - Det kan man ikke byde et barn

Forretningskvinde og realitystjerne Linse Kessler forklarer, hvorfor hendes datter er Ms. Perfect - og hvorfor hun ikke selv var.

Linse Kessler har både drevet en stripklub, fået lavet større bryster seks gange og deltaget i et hav af reality-serier - ting, som nogle danskere måske vil se en smule skævt til.

Men som mor er der reelt kun én ting, som Linse Kessler fortryder.

Mandag udkommer reality-stjernens bog 'Mopper og Mig', som handler om måden, hvorpå kvinderne i Kessler-familien har valgt at være mødre.

Her fortæller Linse, at hun fortryder de lange fængselsstraffe, som afholdt hende fra at se sin datter Stephanie, da hun var lille.

- Jeg har været i fængsel, og det kan man jo ikke byde et barn. Det vil jeg sige, det er dét, jeg fortryder. Altså de der små domme - 30 dage, 60 dage, 90 dage - det var ikke så slemt, der kunne hun lige være ved Mopper eller ved Ditte, men når jeg skulle være væk i 15 måneder - det var ikke fair. Det er nok den eneste ting, jeg virkelig fortryder, siger Linse Kessler i 'Go' morgen Danmark' mandag.

Sammenlagt har Linse Kessler siddet i fængsel i syv år for ulovlig våbenbesiddelse, vold, indsmugling af hash, trusler mod vidner og ulovlig indtrængen. Volden var blandt andet mod en parkeringsvagt.

Linse Kessler og hendes mor Mopper, der gik bort i slutningen af november 2016.

Linse, Geggo og Mopper er alle kendt fra reality-programmet 'Familien fra Bryggen', der kører på 11. sæson. I programmet viser Linse og Geggo (og i tidligere sæsoner også mormor-Mopper) deres liv frem uden meget filter. Et liv, som både forarger og varmer i de danske stuer.

Geggo er Ms. Perfect

Linse Kessler blev mor som 24-årig til Stephanie Karma Christiansen - også bedre kendt som Geggo. Sammenligner hun sig selv med, hvad hun oplevede fra sin mor Mopper, føler hun, på trods af fængselstid, at hun selv var mere tilstedeværende.

- I forhold til Mopper har jeg været mere hjemme om aftenen, siger Linse Kessler og fortsætter:

- Som mor var Mopper... ikke så meget, vel? Men alligevel var hun der, for jeg følte mig super elsket. Og jeg kunne altid gå ned på Haraldsborg og drikke en kakao og spille casino med hende. Jeg var altid velkommen. Mange af de andre værtshusunger fik at vide, "nej gå nu, mor og far hygger".

Geggo og datteren Alba, som hun har med Cengiz Mads Salvarli. Parret blev forlovet under en ferie til Thailand i januar 2017.

Linse Kessler mener, at hvor både hun selv og Mopper havde store fejl som mødre, så er Geggo modsat. Geggo fik i 2016 datteren Alba sammen med kæresten Cengiz Mads Salvarli - og Alba fik mellemnavnet Ann, som er Moppers rigtige navn.

- Hun er jo Ms. Perfect. Hun gør det meget bedre, end Mopper og jeg har gjort det tilsammen. Hun slår os med længder. Det kan være, at hun har set på mig og Mopper, hvad hun i hvert fald ikke skulle gøre, griner Linse Kessler.